Ο συγγραφέας παιδικών βιβλίων και παρουσιαστής του “Ουράνιου Τόξου” Χρήστος Δημόπουλος στον ALPHA NEWS 95,5Τον γνωρίσαμε μέσα από την δημοφιλή παιδική σειρά "Ουράνιο Τόξο" που προβάλλονταν επί σειρά ετών.

Με αφορμή την έκδοση βιβλίων του από τον εκδοτικό οίκο «Ψυχογιός», ο Χρήστος Δημόπουλος επισκέφθηκε τη Δράμα και παραχώρησε συνέντευξη στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ALPHA NEWS 95,5.Γλυκύτατος και ιδιαίτερα προσηνής ο Χρήστος Δημόπουλος μίλησε για τα βιβλία του, την αγάπη του για τα παραμύθια και τα παιδιά.

Μέχρι σήμερα έχει γράψει πάνω από 20 βιβλία για παιδιά και έχει κάνει χιλιάδες χιλιόμετρα σε όλη τη χώρα προκειμένου να επισκεφτεί και να παρουσιάσει το έργο του στους μικρούς και μεγάλους φίλους του, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Αποκάλυψε μάλιστα ότι ήδη υπάρχουν στα συρτάρια του βιβλία για μεγαλύτερες ηλικίες(αν και όπως μας είπε ένα καλό παιδικό βιβλίο πρέπει να διαβάζεται ευχάριστα και από μεγαλύτερους) αλλά ο ίδιος δεν έχει ακόμη τολμήσει την έκδοση τους.
«Πώς μπορούν οι γονείς να διακρίνουν το καλό παιδικό βιβλίο από ένα κακό μέσα στις χιλιάδες που κυκλοφορούν;» ρωτήσαμε τον Χρήστο Δημόπουλο 

«Δε είναι εύκολη υπόθεση. Ιδίως σήμερα όπου υπάρχει υπερπαραγωγή παιδικών βιβλίων τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό. Υπάρχουν όμως κάποιοι τρόποι. Εμπιστευτείτε τη γνώμη του βιβλιοπώλη της γειτονιάς σας και επιλέγετε καταξιωμένους εκδοτικούς οίκους και γνωστούς συγγραφείς.
Μην αγοράζετε βιβλία από παζάρια και σουπερμάρκετ όμως το βασικότερο όλων είναι να  ανοίξετε το βιβλίο που σκοπεύετε να αγοράσετε, να το ξεφυλλίστε, να διαβάσετε το οπισθόφυλλο.
Αν σας ικανοποιεί, τόσο το περιεχόμενο όσο και η αισθητική, αγοράστε το» απάντησε ο γνωστός Έλληνας παραμυθάς

Ακούστε παρακάτω ολόκληρη τη συνέντευξη του Χρήστου Δημόπουλου στον ALPHA NEWS 95,5
ALPHA NEWS 95,5Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου