Πετρίδης Κώστας: Παλεύαμε με το πολιτικό γραφείο του ΚυριαζίδηΣυνέντευξη στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ALPHA NEWS 95,5 παραχώρησε ο υποψήφιος πρόεδρος για τη ΝΟΔΕ Δράμας Κώστας Πετρίδης με θέμα τις εκλογές στη Ν.Δ.
«Το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο. Παλεύαμε με το πολιτικό γραφείο του κ. Κυριαζίδη που υποστήριζε την υποψηφιότητα Ανδρούτσου» ανέφερε ο κ. Πετρίδης και σημείωσε «εμείς ήμασταν εντελώς ερασιτέχνες και για αυτό χάσαμε».

Ο κ. Πετρίδης τόνισε ότι αν και θεωρητικά η δική του υποψηφιότητα είχε την στήριξη κάποιων παραγόντων της τοπικής Ν.Δ., στην πράξη δεν υπήρξε καμία στήριξη από κανέναν ενώ στην άλλη πλευρά, το γραφείο του βουλευτή Δράμας της Ν.Δ. και όλο το επιτελείο του, έδρασε οργανωμένα.
«Από το Μάι Τάι δεν κερδίζονται εκλογές» ανέφερε ο κ. Πετρίδης ενώ όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο διεξήχθη η διαδικασία είπε ότι υπήρξαν πολλές παρατυπίες. «Για πρώτη φορά είδα να γίνονται εσωκομματικές εκλογές με την αστυνομία» ανέφερε και επέμεινε στην καταγγελία του περί πλημμελούς εκτέλεσης καθηκόντων των μελών της Νομαρχιακής Εφορευτικής Επιτροπής Δράμας.

Ακούστε παρακάτω ολόκληρη την συνέντευξη του Κώστα Πετρίδη
Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου