Μεστή πολιτικών μηνυμάτων η γιορτή του Κωνσταντίνου Μπλούχου(φωτο)
Γεμάτη ευφορία, αισιοδοξία αλλά και μεστή πολιτικών μηνυμάτων ήταν η γιορτή του Κωνσταντίνου Μπλούχου ανήμερα του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης, στο γνωστό καφέ-μπαρ «Αρχοντικό», στην κεντρική πλατεία της Δράμας.
Ο εορτάζων χειρουργός του νοσοκομείου Δράμας και πρώην υποψήφιος βουλευτής Δράμας της Ν.Δ. δέχτηκε τις ευχές φίλων  και γνωστών του, αυτοδιοικητικών παραγόντων, συνεργατών του στο δήμο, συναδέλφων του στο νοσοκομείο και φυσικά στελεχών του κόμματος της Ν.Δ.

Μία εικόνα...χίλιες λέξεις

Η ατμόσφαιρα ήταν εξαιρετική και έγινε ακόμη καλύτερη εξαιτίας των εξαιρετικών Δραμινών κρασιών, των καταπληκτικών εδεσμάτων που προσφέρθηκαν στο κατάστημα αλλά και της πολύ ωραίας μουσικής.


Ο αντιπεριφερειάρχης Δράμας Αργύρης Πατακάκης με τον Δήμαρχο Δράμας Χριστόδουλο Μαμσάκο, αγκαλιασμένοι. Λέτε να αντιμετωπίσουν έτσι τις ερχόμενες εκλογές;


Ο Δήμαρχος Δράμας Χριστόδουλος Μαμσάκος με της σύζυγο του Ρουμπίνη ΚουράνουΠαρόντες στην γιορτή του Κωνσταντίνου Μπλούχου, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Δράμας Χριστόδουλος Μαμσάκος μετά της συζύγου του Ρουμπίνης Κουράνου, ο αντιπεριφερειάρχης Δράμας Αργύρης Πατακάκης, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΔ Τάσος Χατζηγιάννης, ο αντιδήμαρχος οικονομικών Άγγελος Σολάκης.

Δεν έλειψαν φυσικά οι συζητήσεις περί πολιτικής, αυτοδιοίκησης και φυσικά οι αναλύσεις περί εκλογών… όταν και όποτε γίνουν.
Ο εορτάζων με τον πρώην Δήμαρχο Νικηφόρου Γιώργο Καργιώτη

Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου