Δράμα: Κατάχρηση δεκάδων χιλιάδων ευρώ από υπάλληλο της υπηρεσίας Πρόνοιας του Δήμου ΔράμαςΚατάχρηση δεκάδων χιλιάδων ευρώ από υπάλληλο της υπηρεσίας Πρόνοιας του Δήμου Δράμας εντοπίστηκε πριν λίγες ημέρες σε τυχαίο έλεγχο.

Αμέσως κινήθηκαν οι σχετικές διαδικασίες και ενημερώθηκε η εισαγγελία Δράμας προκειμένου να ακολουθηθεί για  την υπόθεση η νόμιμη δικαστική οδός.

Η υπόθεση έχει να κάνει, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, στην είσπραξη χρημάτων από επιδόματα που αφορούσαν σε δικαιούχους που είχαν αποβιώσει και δεν είχε δηλωθεί ο θάνατος τους.

Ο αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Δράμας Αριστείδης Μωυσιάδης στο στούντιο του ALPHA NEWS 95,5

Σε δηλώσεις του στην πρωινή εκπομπή του ALPHA NEWS 95,5 ο αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Δράμας Αριστείδης Μωυσιάδης ανέφερε ότι η υπόθεση ανακαλύφθηκε εντελώς τυχαία από την προϊσταμένη της υπηρεσίας και άμεσα ενημερώθηκε η εισαγγελέας ενώ χθες Τετάρτη ο ίδιος ενημέρωσε του αρχηγούς των παρατάξεων του Δήμου Δράμας.


Ο κ. Μωυσιάδης απαντώντας στο ερώτημα αν υπάρχουν πολιτικές ευθύνες απάντησε "όχι" κατηγορηματικά, τονίζοντας πως μόλις εντοπίστηκε η υπόθεση της κατάχρησης (πριν τρεις μέρες) η δημοτική αρχή όχι μόνο δεν την απέκρυψε αλλά προχώρησε σε όλες τις νόμιμες ενέργειες.

"Θα είχαμε πολιτικές ευθύνες αν γνωρίζαμε το θέμα και προσπαθούσαμε να το κρύψουμε. Εμείς λειτουργήσαμε άμεσα, στο πλαίσιο της διαφάνειας που διακρίνει την δημοτική μας αρχή" τόνισε ο κ. Μωυσιάδης.

ALPHA NEWS 95,5
Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου