Μπλούχος Κωνσταντίνος: Ναι στις υγιείς δυνάμεις, Όχι στις πολιτικές σφηκοφωλιές


Κάλεσμα προς όλους τους Νεοδημοκράτες να ψηφίσουν στις εκλογές του κόμματος για την ανάδειξη των διοικήσεων των τοπικών οργανώσεων απηύθυνε ο πρώην υποψήφιος βουλευτής Δράμας Μπλούχος Κωνσταντίνος σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον ALPHA NEWS 95,5.

Ο χειρουργός και πρόεδρος των γιατρών του νοσοκομείου Δράμας αναφερόμενος στις εκλογές της 13ης Μαΐου κάλεσε τα μέλη του κόμματος που έχουν δικαίωμα ψήφου, να προσέλθουν στις κάλπες και να ψηφίσουν αυτούς που θεωρούν ότι μπορούν να ξαναδώσουν στις οργανώσεις των κομμάτων  τον ρόλο που πρέπει να έχουν μέσα στην δημοκρατία μας.

Να ψηφίσουν αυτούς τους ανθρώπους που θέλουν να προσφέρουν για την διεύρυνση του κόμματος, τις υγιείς δυνάμεις και όχι αυτούς που λειτουργούν ως «πολιτική σφηκοφωλιά» με στόχο τις μηχανορραφίες και άλλα τέτοια.

Ο κ. Μπλούχος στην συνέντευξη του, η οποία μεταδόθηκε μαγνητοσκοπημένη και στο CENTER Μακεδονίας Θράκης, κατέθεσε τις σκέψεις του για το πώς οι κατά τόπους κομματικές οργανώσεις πρέπει να λειτουργούν ως εγγυητές των δημοκρατικών διαδικασιών μέσα στα ίδια τα κόμματα.


Παρακάτω παρακολουθείστε ολόκληρη την συνέντευξη: 
Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου