Κινητοποιήσεις από τις Δραμινές καθαρίστριες - Με πανό στο δήμο ΔράμαςΜόνιμη, πλήρη και σταθερή εργασία ζητούν οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα των σχολείων, που πραγματοποίησαν 48ωρη πανελλαδική απεργία.

Στα αιτήματα τους περιλαμβάνονται η σταθερή εργασία με αορίστου χρόνου συμβάσεις και πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα, η μονιμοποίηση όλων των εργαζομένων χωρίς όρους και προϋποθέσεις, η καταβολή αξιοπρεπών αμοιβών, η επαναφορά όλου του κλάδου στα βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα, η διασφάλιση ανθρώπινων συνθηκών εργασίας, η έγκαιρη και άμεση καταβολή των δεδουλευμένων αποδοχών, η ασφάλεια στην εργασία και η μη απόλυση εργαζομένων από δημάρχους και σχολικές επιτροπές.

Την Τετάρτη 23 Μαΐου μέλη του Σωματείου Καθαριστριών Ν. Δράμας επισκέφθηκαν το Δήμο Δράμας μεταφέροντας τα αιτήματά τους.

Ο Αναπληρωτής Δημάρχου και Αντιδήμαρχος επί θεμάτων που ανήκουν στην Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών και στη Διεύθυνση Δόμησης του Δήμου Δράμας, κ. Γεώργιος Παπαδόπουλος, μεταφέροντας και τις θέσεις του Δημάρχου Δράμας, κ. Χριστόδουλου Μαμσάκου, δήλωσε την υποστήριξη στα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων και τόνισε ότι ο Δήμος Δράμας θα σταθεί αρωγός σε κάθε νόμιμη προσπάθεια και ενέργεια.

Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου