Δαλακάκης για την ύδρευση της Καβάλας από τα νερά των Πηγών Βοϊράνης: "η Χούντα τελείωσε και το τζάμπα πέθανε"Εισαγγελική παραγγελία κατά της ΔΕΥΑ Καβάλας εξασφάλισε ο δήμαρχος Δοξάτου Δημήτρης Δαλακάκης για την υπόθεση των νερών της Βοϊράνης από τα οποία - ως γνωστόν - υδροδοτείται η πόλη της Καβάλας.

Ο Δήμαρχος Δοξάτου με ανάρτηση του στο fb  αναφέρεται στην εξέλιξη αυτή τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι "η Χούντα τελείωσε και ότι το τζάμπα πέθανε".

Ο κ. Δαλακάκης είχε κατά το παρελθόν αναφέρει ότι στόχος του δεν είναι να σταματήσει την υδροδότηση της Καβάλας από τα νερά της Βοϊράνης αλλά όμως όχι στη βάση της κάκιστης για το Δήμο Δοξάτου συμφωνίας που είχε υπογραφεί κατά την περίοδο της χούντας  και φυσικά με βασική προϋπόθεση να μην υφίσταται πρόβλημα υδροδότησης στον δήμο του.

Η ανάρτηση Δαλακάκη: “Τέρμα η κοροϊδία"

“Τέρμα η κοροϊδία. Μόλις αποκτήσαμε Εισαγγελική Παραγγελία κατά της ΔΕΥΑ Καβάλας για το νερό των Πηγών!!! Απαιτήσαμε και επιβάλλαμε το δίκαιο.

Ο Δήμος Δοξάτου δεν ανέχεται άλλο την κοροϊδία της Χούντας με το νερό των Πηγών.

Αν νομίζει η ΔΕΥΑΚ, ο Σταθάκης, ο ΤΑΡ ότι θα μας πάρουν όλο το νερό, τους ενημερώνω ότι η Χούντα τελείωσε και ότι το τζάμπα πέθανε”.

Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου