Για 13 ημέρες, πρωτεύουσα του Χάντμπολ, η Προσοτσάνη
·        19 Ιουνίου - 1 Ιουλίου,
·        Τελικοί Πανελλήνιων Φάσεων Παίδων, Κορασίδων, Παγκορασίδων Β και Μίνι
·        Περισσότεροι από 450 παιδιά και συνοδοί, στην Προσοτσάνη για 13 ημέρες

Μετά από μεγάλη προσπάθεια, ο Δήμος Προσοτσάνης σε συνεργασία με τον Αθλητικό Όμιλο Προσοτσάνης κατάφεραν να πάρουν τις διοργανώσεις των Τελικών Πανελλήνιων Φάσεων Χειροσφαίρισης στις κατηγορίες ΠΑΙΔΩΝ, ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ, ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Β και ΜΙΝΙ που θα πραγματοποιηθούν στην Προσοτσάνη από τις 19 Ιουνίου έως 1 Ιουλίου 2018.

Πιο συγκεκριμένα :
• Η Τελική Πανελλήνια Φάση Χειροσφαίρισης στην κατηγορία ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ B΄ και Μίνι θα πραγματοποιηθεί από τις 19 έως 24 Ιουνίου 2018 και θα συμμετέχουν 13 ομάδες από όλη την Ελλάδα.
• Η Τελική Πανελλήνια Φάση Χειροσφαίρισης στην κατηγορία ΠΑΙΔΩΝ θα πραγματοποιηθεί από τις 25 έως 28 Ιουνίου 2018 και θα συμμετέχουν οι 8 κορυφαίες ομάδες της Ελλάδος.
• Η Τελική Πανελλήνια Φάση Χειροσφαίρισης στην κατηγορία ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ θα πραγματοποιηθεί από τις 29 Ιουνίου έως 1 Ιουλίου 2018 και θα συμμετέχουν οι 6 κορυφαίες ομάδες της Ελλάδος.

Αυτό σημαίνει ότι περισσότερα από 450 παιδιά και συνοδοί θα φιλοξενηθούν στην περιοχή μας για δεκατρείς ημέρες, καθώς επίσης και διπλάσιος αριθμός επισκεπτών και γονέων.

Χορηγός Επικοινωνίας: ALPHA NEWS 95,5

Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου