«Βούλιαξε» από κόσμο η Ελευθερούπολη, στη Λευκή Νύχτα«Βούλιαξε» από κόσμο η Ελευθερούπολη, το βράδυ της Παρασκευής, 1ης Ιουνίου.

Οι διοργανωτές της «Λευκής Νύχτας» έχουν κάθε λόγο να είναι ενθουσιασμένοι αφού όχι μόνο πέτυχαν τους στόχους που έθεσαν αρχικά αλλά τους ξεπέρασαν με το παραπάνω.


Χιλιάδες κάτοικοι του δήμου αλλά και επισκέπτες από όμορους νομούς ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του δήμου Παγγαίου, της Κοινωφελούς Επιχείρησης αλλά και του τοπικού εμπορικού συλλόγου κατακλύζοντας στην κυριολεξία κάθε δρόμο και πλατεία της κωμόπολης.


Όλα λειτούργησαν άψογα, αλλά αυτός που πραγματικά εκτόξευσε την βραδιά στα ύψη, ήταν ο μεγάλος ερμηνευτής Στέλιος Ρόκκος που για 2,5 ώρες περίπου επί σκηνής τραγουδούσε, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα μαγική.

Μεταξύ των πολλών δράσεων της βραδιάς ξεχώρισαν οι βραβεύσεις της Ιωάννας Ξουλόγη, του Γυμναστικού Συλλόγου Ελευθερούπολης αλλά και των Μαχητών της Ελευθερούπολης.


Συγχαρητήρια από τον Δήμαρχο Παγγαίου Φίλιππο Αναστασιάδη
Σε ανάρτηση του στο λογαριασμό του στο fb ο Δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης φανερά ικανοποιημένος από την επιτυχία των εκδηλώσεων της Λευκής Νύχτας έδωσε συγχαρητήρια σε όλους όσους βοήθησαν για την επιτυχία της βραδιάς.

Ο Δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης με τον Αντιδήμαρχο Χρήστο Μποσμπότη ενθουσιασμένοι από το μέγεθος της επιτυχίας της εκδήλωσης
Η ανάρτηση του Δημάρχου στο fb
Για 3η συνεχόμενη χρονιά η Αγορά της Ελευθερούπολης απέδειξε περίτρανα ότι δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις αγορές άλλων μεγαλύτερων πόλεων.

Συγχαρητήρια σε όλους τους καταστηματάρχες για την ανταπόκριση τους .
Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές που συνέδραμαν με την προσφορά τους για την άψογη διοργάνωση .
Ευχαριστούμε όλους τους επισκέπτες που μας τίμησαν με την παρουσία τους .


Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου