Παπαεμμανουήλ Γρηγόρης: Να ενωθούμε ενάντια στην "κακή παρένθεση" της σημερινής δημοτικής αρχής"Σίγουρα δεν ήταν έναν απλός καφές"  έτσι ξεκίνησε την απάντηση του ο επικεφαλής της παράταξης της ελάσσονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Δράμας Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει την κοινή  φωτογραφία με τους άλλους επικεφαλής που ανήρτησε στο fb.

"Σίγουρα δεν ήταν έναν απλός καφές" λέει ο Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ(Νέα Δράμα) για την συνάντηση του με τον Μιχάλη Μλεκάνη - Πόλη και Ζωή(αριστερά), Στέργιο Ηλιόπουλο(Αυτοδιοίκηση Πολιτών) και Αλέξη Τσιαμπούση(Project Δράμα 2020)
Σε συνέντευξη του στην πρωινή εκπομπή του ALPHA NEWS 95,5 ο κ. Παπεμμανουήλ ανέφερε πως δεν ήταν η πρώτη συνάντηση και πως έχουν γίνει αρκετές μέχρι σήμερα.


"Η παράταξη του κυρίου Μαμσάκου επιβεβαιώνει τον τίτλο της " Ενώνουμε τη Δράμα". Κατάφερε να ενώσει τις αντιπολιτεύσεις σε ένα πολύ καλό επίπεδο" ανέφερε ο κ. Παπαεμμανουήλ και συνέχισε λέγοντας πως πολλά από όσα συμβαίνουν στον δήμο Δράμας δεν συνάδουν με τη λογική και έτσι κρίνεται επιτακτική η ανάγκη να φύγει η σημερινή δημοτική αρχή και να παραμείνει στη μνήμη των πολιτών απλά ως μια κακή παρένθεση.

Σε ερώτηση για το αν υπάρχει προοπτική προεκλογικής συνεργασίας με τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης, ο κ. Παπαεμμανουήλ ανέφερε πως αν όντως πιστεύουν οι εκπρόσωποι των παρατάξεων  πως μια τέτοια δημοτική αρχή σαν αυτή του κου Μαμσάκου δεν αξίζει  στον τόπο μας, "πρέπει να κάνουμε την υπέρβαση και να ενωθούμε προκειμένου να δημιουργήσουμε κάτι το διαφορετικό" που δεν θα έχει σχέση με την νοοτροπία του ρουσφετιού που ίσχυε και δυστυχώς ισχύει και σήμερα.


Ακούστε παρακάτω απόσπασμα της συνέντευξης Παπαεμμανουήλ στην πρωινή ζώνη του ALPHA NEWS 95,5


ALPHA NEWS 95,5


Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου