Άρχισαν τα όργανα στην Ν.Δ. ΔράμαςΒαρύτατες κατηγορίες του Γιάννη Μπαντή εναντίον του προέδρου Μιχάλη Αμανατίδη

Διαψεύστηκαν πάραυτα όλοι όσοι νόμισαν πως το έντονο πολεμικό κλίμα που υπήρχε στην Ν.Δ. Δράμας κατά την προεκλογική περίοδο, θα έμενε στο… παρελθόν.
Η ένταση μεταξύ των δύο «στρατοπέδων» στην τοπική Ν.Δ. όχι μόνο συνεχίζεται αλλά κατά πως φαίνεται δημιουργεί ακραίες καταστάσεις.

Μια ανάρτηση του εκλεγμένου συμβούλου στην ΔΗΜΤΟ Δράμας Γιάννη Μπαντή, δείχνει το μέγεθος της πολεμικής που έχει αναπτυχθεί στα κομματικά όργανα της Ν.Δ. Δράμας.
Απευθυνόμενος στον πρόεδρο της οργάνωσης Αμανατίδη Μιχάλη μιλά με εξαιρετικά απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για αυτόν και  - κυρίως – τον καταγγέλλει ευθέως για… φασιστοαστυνομικοσυνδικαλιστική συμπεριφορά, απειλές και… εκβιασμούς!!!
Και φυσικά, η ανάρτηση του κου Μπαντή δεν αποτελεί μεμονωμένο συμβάν αλλά εκφράζει το σύνολο της αντι-Κυριαζιδικής πλευράς στο νομό.Η ανάρτηση του Γιάννη Μπαντή στο fb

Τίς ΑΠΕΙΛΕΣ κ τους ΕΚΒΙΑΣΜΟΎΣ κυρ μιχαλάκη στα παιδιά σου κ στούς ομοίους σου, που σε καθοδηγούν.... Ούτε στήν δικτατορία είχαμε τόση φασιστοαστυνομικοσυνδικαλιστική συμπεριφορά κ μάλιστα βάζοντας διαμεσολαβητές.... άν θέλεις "να πείτε" κάτι να έχεις το θάρρος κ φοράς παντελόνια να το λές ο ίδιος... Είσαι φερέφωνο κ πως το ανέχεσαι; Δέν έχεις Δυστυχώς προσωπικότητα, εκφράζεις το " ανύπαρκτο" της ΝΔ... ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ ΣΕ ΧΡΌΝΟ ΜΗΔΈΝ ΌΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΉΣΑΜΕ ΚΆΠΟΙΟΙ ΣΕ ΔΎΟ ΧΡΌΝΙΑ..Κ ΉΜΟΥΝ ΠΡΩΤΕΡΓΆΤΗΣ ΕΝΏ ΔΕΝ ΕΊΧΑ ΕΚΛΕΓΕΊ...ΑΦΙΈΡΩΣΑ ΧΡΌΝΟ -ΧΡΉΜΑ -ΚΌΠΟ.. ΔΈΝ ΖΉΤΗΣΑ ΠΟΤΈ ΤΊΠΟΤΑ ΓΙΑΤΊ ΌΠΩΣ ΜΟΥ ΕΊΠΑΝ ΚΆΠΟΙΟΙ ΦΊΛΟΙ ΕΊΜΑΙ " ΡΟΜΑΝΤΙΚΌΣ ΙΔΕΟΛΌΓΟΣ" ΚΆΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΚΦΡΆΖΟΥΜΕ ΤΟ "ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΌ" ΣΤΗΝ ΝΔ ΔΡΆΜΑΣ... ΕΣΥ ΤΙ ΕΚΦΡΆΖΕΙΣ; ΤΟ ΠΑΛΙΌ ΚΑΤΕΣΤΗΜΈΝΟ...ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΈΧΕΙΣ ΕΚΛΕΓΕΊ ΑΛΛΆ "ΕΠΙΛΕΓΕΊ"....ΠΕΡΙΜΈΝΩ ΑΠΑΝΤΉΣΕΙΣ ΔΗΜΌΣΙΑ ΣΤΑ ΕΡΩΤΉΜΑΤΑ ΠΟΥ ΈΘΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΊΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜ.Τ.Ο. ΠΕΡΙΜΈΝΩ... ΚΑΤΆΦΕΡΕΣ ΝΑ ΕΊΣΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΌΣ ΠΡΌΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΚΛΕΊΝΕΙ ΓΡΑΦΕΊΟ ΕΝΌΣ ΕΝ ΔΥΝΆΜΕΙ ΚΌΜΜΑΤΟΣ.... Κ ΆΚΟΥ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΈΣ ΣΟΥ ΑΛΛΟΎ... ΣΤΟΝ ΜΌΝΟ ΠΟΥ ΈΔΩΣΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΌ μετά το ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΟ ΚΑΤΌΡΘΩΜΑ ΑΝΙΚΑΝΌΤΗΤΑΣ ΣΟΥ.... ΕΊΝΑΙ ΣΤΟΝ ΆΞΙΟ ΠΡΌΗΝ ΠΡΌΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΤΟ ΔΡΆΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΆΔΗ ΛΕΥΘΈΡΗ, ΠΟΥ ΜΕ ΕΜΠΙΣΤΕΎΤΗΚΕ Κ ΣΤΑ ΑΠΛΆ ΜΈΛΗ...ΓΙΑ ΧΆΡΗ ΤΗΣ ΕΝΌΤΗΤΑΣ.. ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΆΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΈΛΑ ΑΥΤΉ ... ΠΕΡΙΜΈΝΩ Κυρ Μιχαλάκη ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ....


ALPHA NEWS 95,5

Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου