Καταγγελία για παθητική κακοποίηση σκύλων σε ποιμνιοστάσιο της ΔράμαςΠεριστατικό παθητικής κακοποίησης σκύλων σε ποιμνιοστάσιο του Δήμου Δράμας, δημοσιοποίησε ο Σύλλογος Φίλοι των Ζώων Δράμας με ανάρτηση του στο fb.

Ο Σύλλογος εκφράζει την ικανοποίηση του για την άμεση παρέμβαση της αστυνομίας και την ενεργοποίηση όλων των νόμιμων διαδικασιών στην κατεύθυνση διερεύνησης της υπόθεσης.

«Η τραγική φιλοσοφία ότι είναι εργαλεία άρα αναλώσιμο είδος δεν τιμά κανένα μας. Ούτε τον κάθε ιδιοκτήτη βοσκό αλλά ούτε και εμάς τους πολίτες όταν βλέπουμε τέτοιες καταστάσεις και αδιαφορούμε» τονίζουν χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση τους οι Φίλοι των Ζώων Δράμας.


 Η ανάρτηση του συλλόγου Φίλοι των Ζώων Δράμας στο fb


Τα Καλά Νέα της Ημέρας

ΑΜΕΣΗ παρέμβαση του αστυνομικού τμήματος Δράμας για παθητική κακοποίηση σκύλων σε ποιμνιοστάσιο στο Δήμο Δράμας ύστερα από καταγγελία του συλλόγου Φίλοι των Ζώων Δράμας
Υποβλήθηκε μήνυση από το αστυνομικό τμήμα στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας προκειμένου να διατάξει σχετική έρευνα και διενεργήθηκε αυτοψία στο χώρο από κτηνίατρο της Διεύθυνσης Αγροτικής Ανάπτυξης τα αποτελέσματα της οποίας εκκρεμούν
Ακόμη κατόπιν επιτόπιου ελέγχου της Αστυνομίας βεβαιώθηκαν διοικητικά πρόστιμα 1800 ευρώ για έλλειψη βιβλιαρίων υγείας και ηλεκτρονικών ταυτοτήτων σε ζώα συντροφιάς (σκύλους) που κατείχε ο ιδιοκτήτης.
Η παραπάνω διαδικασία κινήθηκε κατόπιν περισυλλογής από εθελοντές του συλλόγου δύο σκύλων που ανήκαν στο βοσκό και βρέθηκαν με μολυσμένες πληγές γεμάτες σκουλίκια.
Τα δύο ζώα δέχθηκαν άμεσα κτηνιατρική φροντίδα και είναι καλά στην υγεία τους
Ελπίζουμε και σε επόμενες παρεμβάσεις και ελέγχους για να σταματήσει αυτή η αθλιότητα των τραγικών συνθηκών στις οποίες ζούνε οι σκύλοι φύλαξης στο μεγαλύτερο κομμάτι ποιμνιοστασίων.
Η τραγική φιλοσοφία ότι είναι εργαλεία άρα αναλώσιμο είδος δεν τιμά κανένα μας. Ούτε τον κάθε ιδιοκτήτη βοσκό αλλά ούτε και εμάς τους πολίτες όταν βλέπουμε τέτοιες καταστάσεις και αδιαφορούμε.

Οφείλουμε και πρέπει να καταγγέλλουμε την κακοποίηση !!

Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου