Επικίνδυνο οδόστρωμα και λακκούβες σε τμήμα της οδού ΓαληνούΈντονες είναι οι διαμαρτυρίες των κατοίκων της περιοχής των Δώδεκα Αποστόλων στην Δράμα και πιο συγκεκριμένα όσων μένουν ή εργάζονται στο τμήμα της οδού Γαληνού, από την διασταύρωση της οδού Βεργίνας μέχρι την διασταύρωση της Φιλίππου και την εκκλησία.


 Εδώ και πολύ καιρό έχει «ανοιχτεί» το οδόστρωμα κατά μήκος του δρόμου για να γίνουν εργασίες και παρά το γεγονός ότι οι εργασίες τελείωσαν, ο δρόμος δεν έχει ασφαλτοστρωθεί.


Το συγκεκριμένο τμήμα της οδού είναι πολύ επικίνδυνο για τους διερχόμενους οδηγούς και γίνεται ακόμη πιο επικίνδυνο τις νυκτερινές ώρες και για όσους δεν γνωρίζουν ότι υπάρχουν μεγάλες λακκούβες και οδηγούν με σχετικά αυξημένη ταχύτητα.


Το πρωί της Πέμπτης, οδηγοί αλλά και κάτοικοι της περιοχής, διαμαρτυρήθηκαν μέσα από την  πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ALPHA NEWS 95,5 για την κατάσταση που επικρατεί στο σημείο αυτό του οδοστρώματος και ζήτησαν την άμεση αποκατάσταση του οδοστρώματος προς αποφυγή ατυχήματος, και περαιτέρω ταλαιπωρίας διαμενόντων και διερχομένων.
ALPHA NEWS 95,5
Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου