Κυριαζίδης για Καραγιαννίδη: «αριστερά» ήθη, φίμωσης της ελεύθερης έκφρασηςΜε μια δριμύτατη ανακοίνωση του ο βουλευτής της Ν.Δ. Δράμας Κυριαζίδης Δημήτρης κατακεραυνώνει τον συνάδελφο του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Χρήστο Καραγιαννίδη για την ενέργειά του να καταγγείλει τον Περικλή Κωφίδη για ανάρτηση του στο fb και να ζητήσει για το λόγο αυτόν, τη συνδρομή της αστυνομίας.

Αναφέρει ο Δημήτρης Κυριαζίδης:
Η ελευθερία της έκφρασης εξακολουθεί να αποτελεί ένα συνταγματικώς κατοχυρωμένο δικαίωμα, το οποίο, ως φαίνεται, ο κ. Καραγιαννίδης, μολονότι το ασκούσε και το ασκεί ο ίδιος απεριορίστως, δεν το επιφυλάσσει στους άλλους όταν του ασκούν κριτική.

Η πρωτόγνωρη ενέργειά του να ζητήσει την συνδρομή της Αστυνομίας για να φιμώσει την ελεύθερη έκφραση εμπλεκομένου με τα κοινά συμπολίτη μας εισάγει νέα «αριστερά» ήθη στον βαθμό της ελευθερίας του δημόσιου λόγου, προκαλώντας, αν μη τι άλλο, έκπληξη για τον τρόπο σκέψης του κυβερνητικού Βουλευτή.

Ως διαφαίνεται, κατά τον κ. Καραγιαννίδη η άσκηση πολιτικής κριτικής και μάλιστα δριμείας, την οποία εγγυάται το Σύνταγμα της Χώρας ως προς τα δημόσια πρόσωπα, τυγχάνει ανεκτή μόνον όταν αφορά τους άλλους και όχι βέβαια την Κυβέρνηση της Αριστεράς, η οποία κατέχει το «τεκμήριο της αυθεντίας», της «αληθείας» και τα έχει όλα «καλώς καμωμένα».

Λυπούμαι πολύ για αυτή την κατάντια και ανησυχώ για τι πρόκειται ακόμη να δούμε.

Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου