Μλεκάνης προς Μαμσάκο: ...άντε και διαστημικά ποδήλαταΜε μια άκρως ειρωνική ανάρτηση στο fb ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Πόλη και Ζωή Μιχάλης Μλεκάνης σχολιάζει την ανακοίνωση του Δημάρχου Δράμας για την εγκατάσταση βάσεων στάθμευσης ποδηλάτων στην πόλη της Δράμας.
"Είμαι ιδιαιτέρως υπερήφανος, γιατί για πρώτη φορά στην Ελλάδα εγκαταστάθηκαν βάσεις στάθμευσης ποδηλάτων περιγράμματος αυτοκινήτου (bikepark_car) και αυτό έγινε στον Δήμο Δράμας" γράφει ο Χριστόδουλος Μαμσάκος και σχολιάζει ο Μιχάλης Μλεκάνης: "Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα μας επισκεφτεί ο υπουργός διαστημικής πολιτικής για να εγκαινιάσει τη δρομολόγηση της δυνατότητας να παρκάρουν και διαστημικά ποδήλατα".

Διαβάστε παρακάτω τις αναρτήσεις των δύο ανδρών στο fb:

Χριστόδουλος Μαμσάκος: Είμαι ιδιαιτέρως υπερήφανος

Είμαι ιδιαιτέρως υπερήφανος, γιατί για πρώτη φορά στην Ελλάδα εγκαταστάθηκαν βάσεις στάθμευσης ποδηλάτων περιγράμματος αυτοκινήτου (bikepark_car) και αυτό έγινε στον Δήμο Δράμας.
Επιπλέον τοποθετήθηκαν και απλές βάσεις για να ενισχύσουμε τον υγιή τρόπο μετακίνησης και την οικολογική συνείδηση.
Η δημοτική μας αρχή πραγματοποιεί την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των συνδημοτών μας και διαμορφώνει μια σύγχρονη Δράμα που ο κάθε πολίτης θα μπορεί να κινείται με το ποδήλατο που είναι φιλικό προς το περιβάλλον.

Μιχάλης Μλεκάνης: Πόσο αστείοι μπορούμε να γίνουμε
Πρώτος σε όλη την Ελλάδα !!!!
Πόσο αστείοι μπορούμε να γίνουμε !

Από χθες αισθάνομαι ιδιαίτερα υπερήφανος γιατί είμαι ο πρώτος Έλληνας που πάρκαρε το ποδήλατό του στη στάση ποδηλάτων της φωτογραφίας.
Ευχαριστώ τη Δημοτική Αρχή που πρώτη σε όλη την Ελλάδα κατασκεύασε αυτό το σημαντικό μεγάλο έργο. Από χθες όλες οι ελληνικές πόλεις τρέχουν να προλάβουν να γίνουν η δεύτερη πόλη που θα γραφτεί στην ιστορία για την κατασκευή ενός παρόμοιου έργου. Αμφιβάλλω αν τα καταφέρουν.
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα μας επισκεφτεί ο υπουργός διαστημικής πολιτικής για να εγκαινιάσει τη δρομολόγηση της δυνατότητας να παρκάρουν και διαστημικά ποδήλατα.


Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου