Πρωτοφανές:Συστάσεις από την αστυνομία στον Περικλή Κωφίδη για ανάρτηση του στο fbΓια πρακτικές φίμωσης και εκφοβισμού καταγγέλλει τον Χρήστο Καραγιαννίδη, η ΔΗΜΤΟ Δράμας: Πρωτοφανής για τα Δραμινά χρονικά κίνηση

Να αφαιρέσει δημόσια ανάρτησή του από το fb ζήτησε από το μέλος της οργάνωσης της Ν.Δ. Δράμας Περικλή Κωφίδη αξιωματούχοι της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δράμας μετά από καταγγελία του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Δράμας Καραγιαννίδη Χρήστου.

Ο κ. Κωφίδης είχε αναρτήσει (όπως και εκατοντάδες ακόμη Δραμινοί) στον λογαριασμό του στο fb μια φωτό του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Δράμας Καραγιαννίδη Χρήστου με τη λεζάντα: Εσύ Χρηστάκο πως θα ξαναπατήσεις το πόδι σου στη Δράμα της Νότιας Μακεδονίας, η οποία από το απόγευμα της Τρίτης έχει κατακλύσει το διαδίκτυο.

Η φωτό για την οποία κλήθηκε ο Περικλής Κωφίδης στην αστυνομία
Το σχόλιο του Περικλή Κωφίδη στην φωτογραφία ήταν το παρακάτω:
Καλημέρα από έναν κάτοικο της Νότιας Μακεδονίας......έτσι θα λέμε τώρα;
Βρε δεν πάνε στο διάβολο όλοι όσοι τους ψηφίζουν και όσοι τους στηρίζουν!!!!
Κάποιοι γράφουν πως θα βγουν οι βουλευτές του συριζανελ (κυβέρνηση είναι μην το ξεχνάμε τον Πανούλη)....στην κοινωνία;
Μια χαρά θα βγει και ο δικός μας ο Χρηστακης.....και ίσως τον κεράσουν και καφεδάκι οι" αγανακτισμένοι "Δραμινοι.......κάπως έτσι το κόβω, αγαπητοί μου!!!
Ξέρετε τι θα ψήφιζε, ξέρετε τα γραφεία του, ξέρετε που θα "κρύβεται".....ξέρετε, ξέρετε......άντε να σας δω !!!!!
Νοτιομακεδονομαχοι.......εξελίξεις δεν θα υπάρξουν αν όλοι εμείς δεν δώσουμε την απάντηση μας .....και να την νοιώσουν!!!!!

Το πρωί της Τετάρτης κλήθηκε στο Αστυνομικό τμήμα Δράμας όπου και ενημερώθηκε ευγενικά για την σχετική καταγγελία εναντίον του από τον βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Δράμας Χρήστο Καραγιαννίδη ενώ ρωτήθηκε αν έχει την πρόθεση να κατεβάσει την ανάρτηση. 
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο κ. Κωφίδης απάντησε αρνητικά αναφέροντας πως δεν έχει κάνει κάτι επιλήψιμο.


Άμεση ήταν η αντίδραση της τοπικής οργάνωση της Ν.Δ.

Ως πρωτοφανή για τα Δραμινά χρονικά κίνηση χαρακτηρίζει την ενέργεια αυτή του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Δράμας η Δημοτική Οργάνωση Δράμας της Ν.Δ.
Με σκληρή ανακοίνωση της εναντίον του δραμινού βουλευτή καταδικάζει και καταγγέλλει τις πρακτικές αυτές εκφοβισμού και συμπαρίσταται στον κ. Κωφίδη Περικλή.

Επιστροφή σε άλλες εποχές.
Ο κ. Καραγιαννίδης της Αριστεράς και της Προόδου, των κοινωνικών ‘’αγώνων’’ της Βίλας Αμαλίας των αναρχοαυτόνομων αριστεριστών, που καταστέλλονται αναιτίως και βιαίως από την Ελληνική Αστυνομία, καταφεύγει στην τελευταία για να φιμώσει τις εις βάρος του κριτικές.
Σε μία πρωτοφανή για τα Δραμινά χρονικά κίνηση του Αριστερού Κυβερνητικού Βουλευτή, ζήτησε από την ΕΛΑΣ να απευθύνει ‘’συστάσεις’’ στον εκλεγμένο  με τη ΔΗΜΤΟ Δράμας Περικλή Κωφίδη προς πειθαναγκασμό του τελευταίου να αφαιρέσει δημόσια ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Όταν ο κ. Καραγιαννίδης μιλούσε προ ετών για αντίδραση και αντίσταση στις τότε κυβερνητικές επιλογές, προφανώς δεν εννοούσε την «αυθεντία» της κυβέρνησης της ‘’πρώτη φορά Αριστερά’’ που δεν ανέχεται κριτική. Η ΔΗΜΤΟ Δράμας καταδικάζει και καταγγέλλει τις πρακτικές αυτές εκφοβισμού, συμπαραστεκόμενη αμέριστα στον βαλλόμενο συμπολίτη μας και μέλος της ΔΗΜΤΟ Δράμας και θα αντιστρατευθεί κάθε προσπάθεια φίμωσης των πολιτών.

Ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Δράμας
Αμανατίδης Μιχάλης

Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου