Νέα κάθετη μονάδα Peugeot από την ΑΦΟΙ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΑΕ στην ΚαβάλαΣυνεχίζει την επενδυτική της δραστηριότητα στον τομέα του αυτοκινήτου ο Όμιλος Ιωαννίδη προσφέροντας ολοένα και περισσότερες επιλογές στους πελάτες του.  
Η εταιρία ΑΦΟΙ Ιωαννίδη ΑΕ πριν από λιγες ημέρες ανέλαβε την εκπροσώπηση της Peugeot στην Καβάλα.

Ο Όμιλος Ιωαννίδη  κατέχει κορυφαία θέση στον χώρο της αυτοκίνησης στη Βόρεια Ελλάδα με 32 χρόνια παρουσίας στον κλάδο του αυτοκινήτου.
Ιδρύθηκε το 1986 σκιαγραφώντας μια πορεία που υπογράφεται από αξιοπιστία, σύγχρονη αντίληψη και συνέπεια προς τον καταναλωτή.
Διαθέτει κάθετη υπερσύγχρονη μονάδα με έκθεση, συνεργείο, φανοποιείο και προσφέρει διαρκή και αξιόπιστη παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών τόσο σε επίπεδο πωλήσεων, όσο και σε επίπεδο εξυπηρέτησης μετά την πώληση.
Με επένδυση στην εξυπηρέτηση και την ικανοποίηση του καταναλωτή, το ανθρώπινο δυναμικό της Peugeot Αφοί Ιωαννίδη είναι άρτια καταρτισμένο και διακρίνεται για την υπευθυνότητα και τον επαγγελματισμό του.

Τα στοιχεία αυτά ευθυγραμμίζονται απόλυτα με τη φιλοσοφία του Ομίλου Συγγελίδη, επίσημου εισαγωγέα της Peugeot, που συνεχίζει ακατάπαυστα να στηρίζει την επέκταση της Γαλλικής φίρμας στην Ελλάδα, κερδίζοντας ολοένα μεγαλύτερα μερίδια αγοράς και αποσπώντας διεθνείς βραβεύσεις.

Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου