Τον Δήμαρχο Δράμας καταγγέλλει το ΚΚΕ για φιλική προς την Χρυσή Αυγή, συμπεριφορά
Για φιλική προς την Χρυσή Αυγή, συμπεριφορά και στάση, καταγγέλλει τον Δήμαρχο Δράμας Χριστόδουλο Μαμσάκο η τομεακή επιτροπή Δράμας του ΚΚΕ.

Όπως τονίζει το ΚΚΕ στην καταγγελία του, ο Δήμαρχος Δράμας κάλεσε την Χρυσή Αυγή «να παρευρεθούν και να καταθέσουν στεφάνι στην επέτειο της απελευθέρωσης της πόλης μας».

Η Καταγγελία του ΚΚΕ
Για ακόμη μία φορά ο δήμαρχος Δράμας δείχνει τη διάθεση του να χαϊδέψει του ναζιστές εγκληματίες της Χρυσής Αυγής (παλαιότερα, έχει παραχωρήσει την αίθουσα του Δημαρχείου για συγκέντρωση των ναζιστών).
Τους κάλεσε να παρευρεθούν και να καταθέσουν στεφάνι στην επέτειο της απελευθέρωσης της πόλης μας. Αυτούς που στις δύσκολες εποχές της χώρας μας, οι ιδεολογικοί τους πρόγονοι ήταν με τον αντιπαλό της, αυτούς που τότε και σήμερα αναλαμβάνουν να κάνουν τη βρώμικη δουλειά των αφεντικών και των εργαλάβων εναντίον των εργαζομένων, των λαϊκών στρωμάτων. Μήπως ο δήμαρχος Δράμας δεν γνωρίζει για όσα έχουν βγει στο φως στη δίκη της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης; Το λαθρεμπόριο, τις δολοφονίες, τις συναλλαγές με εργαλάβους για να χτυπηθούν αλύγιστοι συνδικαλιστές και πρωτοπόροι εργαζόμενοι;
 Όσοι θέλουν για μικροκομματικές επιδιώξεις να εκκολάπτουν το αυγό του φιδιού, δεν μπορούν να κρύβονται πίσω από το επιχείρημα ότι είναι κοινοβουλευτικό κόμμα.
Η Τομεακή Επιτροπή Δράμας του ΚΚΕ καλεί όλους τους εργαζόμενους, τα λαϊκά στρώματα, κάθε σύλλογο, σωματείο εργαζομένων, να απομονώσουν την ναζιστική εγκληματική οργάνωση.   
Ο λαός μας έμαθε με το αίμα του ότι ο ναζισμός είναι από τη φύση του εγκληματικός.

Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου