Μπορούν να δίνουν αίμα το απόγευμα και το Σαββατοκύριακο, στο νοσοκομείο ΔράμαςΟι εθελοντές αιμοδότες έχουν την δυνατότητα να δίνουν αίμα στο Νοσοκομείο της Δράμας και το απόγευμα, από τις 6 έως και τις 7 για τις ημέρες Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή 27 Ιουλίου, μετά από απόφαση της διοίκησης του νοσοκομείου, προκειμένου να ανταποκριθεί στις έκτακτες ανάγκες που ανέκυψαν για προσφορά αίματος στους πληγέντες της Αττικής.
Παράλληλα οι εθελοντές μπορούν να δίνουν αίμα και το πρωί από τις 8 έως τις 13:00.
Το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Ιουλίου, όσοι επιθυμούν μπορεί να δίνουν αίμα στο νοσοκομείο Δράμας από τις 9:00 έως και τις 12:00.

Όχι άλλα τρόφιμα, νερά και ρουχισμό
Παράλληλα ο Δήμαρχος Δράμας με ανακοίνωση του ζητά από τους Δραμινούς να μη συγκεντρώνουν πλέον άλλα  τρόφιμα, νερά και ρουχισμό καθώς υπάρχει υπερπροσφορά και είναι αδύνατη η διαχείριση του όγκου της.
«Είναι συγκινητική η στάση όλων των Δραμινών και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι έσπευσαν να προσφέρουν διάφορα είδη στους πληγέντες. Η Δράμα απέδειξε έμπρακτα τη συμπαράστασή της» τονίζει χαρακτηριστικά ο κ. Μαμσάκος.

Η ανακοίνωση του Χριστόδουλου Μαμσάκου
Ύστερα από την έκκληση του Δημάρχου Ραφίνας–Πικερμίου Ευάγγελου Μπουρνούς να μη συγκεντρώνουν οι συμπολίτες μας τρόφιμα, νερά και ρουχισμό καθώς υπάρχει υπερπροσφορά και είναι αδύνατη η διαχείριση του όγκου της, θα παρακαλούσα τους συνδημότες μας να διακόψουν τη συγκέντρωση διαφόρων ειδών για τους πυρόπληκτους. Είναι συγκινητική η στάση όλων των Δραμινών και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι έσπευσαν να προσφέρουν διάφορα είδη στους πληγέντες. Η Δράμα απέδειξε έμπρακτα τη συμπαράστασή της.


Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου