Ο Δήμος Παγγαίου κατέκτησε τον τίτλο «Ευρωπαϊκή Πόλη Αθλητισμού 2019»Αποτελεί τεράστια επιτυχία για τον Δήμο Παγγαίου αλλά και για ολόκληρη την περιφέρεια μας, η κατάκτηση του τίτλου «Ευρωπαϊκή Πόλη Αθλητισμού 2019», στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού διαγωνισμού του οργανισμού ACES EUROPE.

Ο Δήμος Παγγαίου είχε καταθέσει επισήμως την υποψηφιότητα του και σήμερα το μεσημέρι ο Δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης παρουσίασε σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε, συγχαρητήρια επιστολή που έλαβε από τον πρόεδρο του ACES Europe Gian Francesco Lupattelli.


Μάλιστα ο κ. Αναστασιάδης προσκλήθηκε μαζί με τους συνεργάτες του,  να παραστούν στην  τελετή απονομής του ACES EUROPE στις 4 Δεκεμβρίου 2018 στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες.


Στην συγκεκριμένη εκδήλωση θα παραστούν επίσης, μέλη του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου, υπουργοί διαφόρων κρατών, δήμαρχοι ευρωπαϊκών πόλεων καθώς και εκπρόσωποι διάφορων διεθνών αρχών και θεσμικών οργανισμών.

Ο Δήμος Παγγαίου θα παρουσιάσει στις Βρυξέλλες, ολοκληρωμένο σχέδιο με το σύνολο των δράσεων του Δήμου για την πόλη και την ευρύτερη περιοχή.«Το οραματιστήκαμε
Το πιστέψαμε
Το διεκδικήσαμε και
ΝΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
Να δηλώνουμε Υπερήφανοι για την κατάκτηση του τίτλου ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΟΛΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ 2019.
Στις 4 Δεκεμβρίου 2018 στις Βρυξέλλες στην έδρα του Ευρωκοινοβουλίου σε επίσημη τελετή η απονομή του τίτλου» 
τονίζει μεταξύ άλλων ο Φίλιππος Αναστασιάδης σε ανάρτηση του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Φωτογραφίες: facebook

Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου