Μέχρι Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου οι εγγραφές στο Δημόσιο ΙΕΚ ΔράμαςΤο ηλεκτρονικό σύστημα για τις εγγραφές στο Δημόσιο ΙΕΚ Δράμας θα κλείσει τη Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 15:00.

Από τη Διεύθυνση του Δημόσιου Ι.Ε.Κ. Δράμας γνωστοποιείται ότι κατά το Φθινοπωρινό Εξάμηνο 2018 Β,  Έτος Κατάρτισης 2018 - 2019, εγκρίθηκαν από την Γ.Γ.Ν.Γ.& Δ.Β.Μ να λειτουργήσουν οι παρακάτω νέες ειδικότητες στο Δημόσιο Ι.Ε.Κ. Δράμας :

1. ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΩΝ
2. ΔΙΑΣΩΣΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ
3. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΜΑΚΙΓΙΑΖ
4. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ( ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΟΡΟΦΩΝ - ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΓΝΩΣΙΑ)
5. ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗ ΕΝΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ
6. ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΤΕΧΝΗ

στο σύνδεσμο: https://diek.it.minedu.gov.gr 

γίνεται η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων των υποψηφίων που ενδιαφέρονται να εγγραφούν, μετά από διαδικασία επιλογής, στο Α’ εξάμηνο ειδικοτήτων που έχουν προκηρυχθεί στα Δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ.ΙΕΚ) του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, για το εξάμηνο κατάρτισης 2018 Β.
Το ηλεκτρονικό σύστημα ανοίγει θα κλείσει τη Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 15:00.


 Η φοίτηση στα Δημόσια ΙΕΚ είναι η έξυπνη επιλογή.

Η φοίτηση είναι δωρεάν, οι καταρτιζόμενοι αποκτούν κρατικό δίπλωμα και μένουν στον τόπο τους.

Το Δημόσιο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης Δράμας ανήκει στην Μεταδευτεροβάθμια Επαγγελματική Κατάρτιση  για νέους ηλικίας 18+, που δυσκολεύονται να εισαχθούν στο κόσμο της εργασίας, για να τους βοηθήσει να αναπτύξουν ικανότητες ώστε να ενισχύσουν τις προοπτικές απασχόλησής τους αλλά και τους ήδη εργαζόμενους οι οποίοι χρειάζονται τεκμηριωμένα γνωστικά εφόδια πάνω στο αντικείμενο εργασίας τους.

Το Δημόσιο Ι.Ε.Κ. Δράμας είναι το μοναδικό Δημόσιο Ι.Ε.Κ του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων στο Νομό Δράμας.
Μέσω της δημιουργίας  τμημάτων διαφόρων  ειδικοτήτων  επιδιώκει την παροχή κάθε είδους επαγγελματικής κατάρτισης, αρχικής ή συμπληρωματικής, καθώς και την εξασφάλιση στους εκπαιδευομένους αντίστοιχων προσόντων, με τη διδασκαλία επιστημονικών, τεχνικών, επαγγελματικών και πρακτικών γνώσεων και την καλλιέργεια ανάλογων δεξιοτήτων, ώστε να διευκολύνεται η επαγγελματική τους ένταξη στην κοινωνία και να διασφαλίζεται η προσαρμογή τους στις μεταβαλλόμενες ανάγκες της παραγωγικής διαδικασίας.Η κατάρτιση περιλαμβάνει 5 εξάμηνα, τέσσερα αφορούν την κατάρτιση με θεωρητικά και εργαστηριακά μαθήματα και το πέμπτο και τελευταίο εξάμηνο  φοίτησης το οποίο αφορά στην πρακτική άσκηση των εκπαιδευομένων σε χώρους εργασίας.

Η φοίτηση στα Δημόσια ΙΕΚ είναι η έξυπνη επιλογή. Η φοίτηση είναι δωρεάν οι καταρτιζόμενοι αποκτούν κρατικό δίπλωμα και μένουν στον τόπο τους.


                                                                                    Η  ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ  ΔΙΕΚ ΔΡΑΜΑΣ


                                                                                    ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ  Α.  ΤΣΑΚΙΡΙΔΟΥ
                                                                                    ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ  ΔΗΜΟΣΙΑΣ  ΥΓΙΕΙΝΗΣ
                                                                                                          MSc ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΝΗΛΙΚΩΝ


Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου