Δράμα: Καθαρίζονται επικίνδυνες περιοχές για εκδήλωση πυρκαγιάς

Συνεργεία του Δήμου Δράμας καθαρίζουν από χόρτα και εύφλεκτα υλικά διάφορες περιοχές της πόλης, οι οποίες είναι ιδιαίτερα επικίνδυνες για εκδήλωση πυρκαγιάς.


Μια από αυτές τις περιοχές είναι η ευρύτερη περιοχή του πρώην ΚΙΧΝΕ Δράμας. 

Μάλιστα για το λόγο αυτόν, ήδη ο Δήμος Δράμας προχώρησε σε ενημέρωση το Γενικό Επιτελείο Στρατού, στου οποίου την αρμοδιότητα είναι το πρώην στρατιωτικό νοσοκομείο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δήμος Δράμας μας ενημερώνει:
Ύστερα από έγγραφη επιστολή που απέστειλα στο Γενικό Επιτελείο Στρατού, καθαρίζεται, και με τη συμβολή του Δήμου Δράμας, ο αύλειος χώρος και η ευρύτερη περιοχή του πρώην ΚΙΧΝΕ Δράμας (πρώην Στρατιωτικό Νοσοκομείο), που αποτελούσε επικίνδυνη περιοχή για εκδήλωση πυρκαγιάς.


Παράλληλα τοποθετήσαμε νέους πυροσβεστικούς κρουνούς 2 στομίων στο 3ο Δημοτικό Σχολείο, στη διασταύρωση της Λεωφόρου Στρατού με την περιφερειακή οδό και στην περιφερειακή οδό στο ύψος της Εκκλησίας του Προφήτη Ηλία για την παροχή μεγάλων ποσοτήτων νερού σε έκτακτες περιπτώσεις.

Ακόμη καθαρίζουμε από χόρτα την περιοχή της οδού Ανθέων, την περιοχή της Νέας Κρώμνης και την ευρύτερη περιοχή της Αγίας Σοφίας, ενώ τις επόμενες ημέρες θα καθαρίσουμε περιμετρικά και το Στρατόπεδο Ανδρικάκη.

Επίσης, έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες καθαρισμού των 2 ρεμάτων (Μοναστηρακίου και Καλλιφύτου) για την αποφυγή του κινδύνου πλημμύρας. Με έργα και πράξεις μεριμνούμε για την προστασία των πολιτών και της Δράμας.


Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου