16η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών στη Δράμα
Την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 19:00΄ στο Άγαλμα της Νίκης (περιοχή ανάπλασης), μαθητές Δημοτικού ηλικίας από 10 έως 12 ετών, θα υποδεχτούν την «Φλόγα της Αγάπης».
Στη συνέχεια με τη συνοδεία γονέων, αλλά και εθελοντών αστυνομικών της I.P.A. Δράμας, θα μεταφέρουν τη φλόγα μέσα από κεντρικούς δρόμους της πόλης, με κεντρικό σύνθημα «Κάθε Δημότης Αιμοδότης».


Η τελετή Αφής της «Φλόγας της Αγάπης» θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική Πλατεία Ελευθερίας, όπου τα παιδιά θα στείλουν με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο το μήνυμα για την εθελοντική προσφορά αίματος, μια πράξη ανθρωπιάς και αλληλεγγύης προς το συνάνθρωπό μας.


Η Τ.Δ. Δράμας (I.P.A.) της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, συμμετέχει για τρίτη συνεχή χρονιά, στη 16η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών, που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Δράμας, σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών, τα τμήματα Δημόσιας Υγείας, Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Δράμας, το Κέντρο Πρόληψης εξαρτήσεων «ΔΡΑΣΗ» και τον Πολιτιστικό Οργανισμό Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους.Για το σκοπό αυτό όσοι γονείς επιθυμούν να συμμετέχουν με τα παιδιά τους να προσέλθουν την 18:30΄ ώρα της 13-9-2018 έμπροσθεν Αγάλματος Νίκης.


Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου