«Αστεία η δήλωση Καραγιαννίδη περί μείωσης της ανεργίας στη Δράμα κάτω από 20%»«Αστεία» χαρακτήρισε την δήλωση του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Δράμας Χρήστου Καραγιαννίδη περί μείωσης της ανεργίας στη Δράμα κάτω από 20%, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Δράμας Γιώργος Σαβρίδης.

Με αρκετή δόση ειρωνείας ανέφερε σε συνέντευξη του στην πρωινή εκπομπή του ALPHA NEWS 95,5, πως είναι λογική η μείωση της ανεργίας αφού η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έδιωξε τους μισούς Έλληνες ως μετανάστες, στο εξωτερικό.

Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Δράμας Χ. Καραγιαννίδης
Ως γνωστόν ο κ. Καραγιαννίδης είχε δηλώσει προ ημερών, σε εφ όλης της ύλης συνέντευξη του σχετικά με την ανεργία στη Δράμα, ότι το 2010, η ανεργία ήταν σε ποσοστό 16%, το 2013 37% ενώ το 2017 έφτασε στο 21%, «χωρίς να βάζω μέσα το 2018 καθώς σίγουρα είναι κάτω από το 20%».


«Αν συνεχίσει με αυτούς τους ρυθμούς η κυβέρνηση θα μειώσει κι άλλο την ανεργία αφού δεν θα μείνουν Έλληνες στη χώρα» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σαβρίδης και πρόσθεσε πως οι δηλώσεις αυτές του Δραμινού βουλευτή γίνονται επειδή πλησιάζουν εκλογές.

Κάλεσε τον κ. Καραγιαννίδη να δώσει όλα εκείνα τα στοιχεία που καταδεικνύουν την τραγική κατάσταση στο νομό όσον αφορά την απασχόληση και τόνισε ότι δεν υπάρχει οικογένεια στη Δράμα χωρίς να έχει άνεργο.

Κατηγόρησε ευθέως τον βουλευτή για παρέμβαση του στον ΑΣΕΠ, είπε ότι έχει στοιχεία τα οποία μπορεί να δώσει στη δημοσιότητα για να αποδείξει την παρέμβαση του και προκάλεσε τον κ. Καραγιαννίδη σε δημόσιο διάλογο.

ALPHA NEWS 95,5Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου