Ανακατασκευάστηκαν οι χώροι υγιεινής στο ΕΠΑΛ ΔράμαςΟλοκληρώθηκε η  ανακατασκευή των χώρων υγιεινής του σχολικού συγκροτήματος των ΕΠΑΛ Δράμας.
Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο υλοποιημένο με σύγχρονα και ευρωπαϊκά πρότυπα που χρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης με το ποσό των 250.000,00 €.Την χαρά και ικανοποίηση του για την εξέλιξη αυτή, εκφράζει με δήλωση του ο Δήμαρχος Δράμας.

Δήμαρχος Δράμας: Η ενίσχυση των υποδομών παιδικής μέριμνας και εκπαίδευσης ήταν και είναι στους βασικούς άξονες της πολιτικής μας.


Στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης του έργου ο Δήμαρχος Δράμας, κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος, δηλώνει:
«Με ιδιαίτερη χαρά παραδώσαμε το ολοκληρωμένο έργο που αφορά στην ανακατασκευή των χώρων υγιεινής του σχολικού συγκροτήματος των ΕΠΑΛ Δράμας.
Η προηγούμενη εικόνα πλήρους εγκατάλειψης και απαξίωσης, επιβεβαίωνε την ανάγκη παρέμβασής μας. Πρόκειται για ανακατασκευή συνολικά τεσσάρων (4) συγκροτημάτων χώρων υγιεινής, συνολικού εμβαδού 205 τ.μ. και 2 χώρων υγιεινής για ΑΜΕΑ, τα οποία εξυπηρετούν τους μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ, του 2ου ΕΠΑΛ, του Εσπερινού ΕΠΑΛ και του Εργαστηριακού Κέντρου Δράμας. Επιπλέον, ανακατασκευάσθηκαν οι βρύσες που βρίσκονται στον αύλειο-ημιυπαίθριο  χώρο.Πρόκειται δηλαδή, για την πλήρη ανακατασκευή των χώρων υγιεινής στο συγκεκριμένο σχολικό συγκρότημα με σύγχρονα και ευρωπαϊκά πρότυπα και ωφελούμενοι είναι περίπου 1.700 μαθητές.
Το ποσό χρηματοδότησης από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης αγγίζει τις διακόσιες πενήντα χιλιάδες ευρώ (250.000,00 €).


Η Δημοτική μας αρχή αποδεικνύει για ακόμη μια φορά ότι καταφέρνουμε να υλοποιούμε προγράμματα στη Δράμα, επενδύοντας στην ανάπτυξη, στην εκπαίδευση, στον πολιτισμό.
Η ενίσχυση των υποδομών παιδικής μέριμνας και εκπαίδευσης ήταν και είναι στους βασικούς άξονες της πολιτικής μας.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου που εργάζονται άοκνα για να χτίσουμε όλοι μαζί μια καλύτερη Δράμα».

Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου