Ειδικές θέσεις για ΑΜΕΑ στο Δημοτικό Ωδείο Δράμας

Αναμνηστική φωτογραφία εκπροσώπων ΑΜΕΑ και στελεχών του Δήμου Δράμας στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Δημοτικού Ωδείου Δράμας
Ειδικές θέσεις για ΑΜΕΑ και θέσεις για τους συνοδούς τους δημιουργήθηκαν στην κεντρική αίθουσα του Δημοτικού Ωδείου Δράμας ενώ τοποθετήθηκε παράλληλα ειδική αναπηρική ράμπα.
«Στόχος της πολιτικής μας είναι να ξεπερασθούν οι ανισότητες και να χτίσουμε μια κοινωνία με ίσες ευκαιρίες για όλους" δήλωσε κατά την παράδοση του έργου, ο Δήμαρχος Δράμας Χριστόδουλος Μαμσάκος."Η τοποθέτηση ειδικών θέσεων για ΑΜΕΑ και θέσεων για τους συνοδούς τους στην κεντρική αίθουσα του Δημοτικού Ωδείου και ειδικών αναπηρικών ραμπών στον χώρο αποδεικνύει τη συνεχή προσπάθειά μας προς την κατεύθυνση να διασφαλιστεί ο σεβασμός της αξιοπρέπειας και να μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι πολίτες πλήρως σε όλες τις πτυχές της ζωής.


Ο Δήμαρχος Δράμας Χριστόδουλος Μαμσάκος(αριστερά) με τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Οργανισμού Ανέστη Τερζή σε αναμνηστική φωτογραφία μπροστά στην είσοδο του Δημοτικού Ωδείου και στην ειδική ράμπα που τοποθετήθηκε

Πλέον οι συμπολίτες μας με αναπηρία μπορούν με ασφάλεια να παρακολουθήσουν ανενόχλητοι τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται. 
Θα ήθελα να συγχαρώ τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Οργανισμού-ΦΤΜΜ, κ. Ανέστη Τερζή, και το προσωπικό του Ωδείου που καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια να αναβαθμίσουν τις υπηρεσίες προς όλους τους συνδημότες μας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Δράμας.

Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου