Πρόταση για καταφύγιο αδέσποτων ζώων συντροφιάς στη Δράμα



Πρόταση, να δημιουργήσουν οι Δήμοι της Δράμας ένα καταφύγιο αδέσποτων ζώων συντροφιάς, κατέθεσε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Αυτοδιοίκηση Πολιτών" Στέργιος Ηλιόπουλος.

Με αφορμή μια πρόσφατη Κοινή Υπουργική Απόφαση, η οποία προβλέπει μεταξύ άλλων χρηματοδότηση των Δήμων και των Συνδέσμων Δήμων για τη λειτουργία καταφυγίων αδέσποτων ζώων συντροφιάς, ο κ. Ηλιόπουλος προέτρεψε τους Δήμους της Δράμας σε συνεργασία με τα φιλοζωικά σωματεία του νομού - τα οποία παράγουν σημαντικό έργο - να καταθέσουν κοινή αίτηση.

Στέργιος Ηλιόπουλος
Σε δηλώσεις του στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ALPHA NEWS 95,5 ανέφερε ότι υπάρχουν στη Δράμα αρκετοί χώροι μεγάλης έκτασης, οι οποίοι θα μπορούσαν να εξελιχθούν σε καταφύγια αδέσποτων ζώων με την ανάλογη χρηματοδότηση.


Τόνισε δε, ότι τα καταφύγια δεν έχουν καμία σχέση με τα κυνοκομεία αφού πρόκειται για μεγάλα πάρκα στα οποία θα μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθερα τα ζώα χωρίς να κινδυνεύουν τα ίδια, αλλά και χωρίς να δημιουργούν κινδύνους, λόγω της αγελαίας  - κάποιες φορές - συμπεριφοράς τους.

ALPHA NEWS 95,5



Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου