Πόλη & Ζωή: Να μην επιτρέψουμε την παραχώρηση των ακινήτων μας, στο ΥπερταμείοΜε ανακοίνωση της στον τύπο η δημοτική παράταξη του Δήμου Δράμας «Πόλη & Ζωή» ζητά να συζητηθεί άμεσα, σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, το θέμα της εκχώρησης στο Υπερταμείο, 58 ακινήτων του δημοσίου που βρίσκονται στον Δήμο Δράμας.

Ένα μείζονος σημασία θέμα, που προ ημερών έφερε στη δημοσιότητα η βουλευτής Δράμας Χαρά Κεφαλίδου.

Μάλιστα αναφέρει η Πόλη & Ζωή ότι το Δημοτικό Συμβούλιο Δράμας οφείλει να ζητήσει την εξαίρεση των ακινήτων για την αξιοποίηση των οποίων υπάρχει ενδιαφέρον από το Δήμο Δράμας.

Στο Υπερταμείο δημόσια ακίνητα εντός του Δήμου Δράμας
Οφείλουμε να αντιδράσουμε άμεσα

Η παράταξη «πόλη και ζωή» ζητά την άμεση συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο του θέματος της μεταβίβασης στο Υπερταμείο ακινήτων του δημοσίου που βρίσκονται στον Δήμο Δράμας. 
Την Τρίτη 25-9 θα καταθέσουμε γραπτώς σχετικό αίτημα προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου.
Με σχετική ερώτηση που υποβάλαμε στην προηγούμενη συνεδρίαση, θέσαμε υπόψη του Δημοτικού Συμβουλίου το θέμα και εισπράξαμε την απογοητευτική απάντηση ότι η δημοτική αρχή είχε πλήρη άγνοια του θέματος.
Οι διαμαρτυρίες διαφόρων φορέων για την παραχώρηση των ακινήτων έχουν ενταθεί και το Υπερταμείο θα επανεξετάσει την λίστα των ακινήτων που μεταβιβάζονται.
Ακόμη και η σημερινή δημοτική αρχή, που αδιαφορεί για πολλά σημαντικά ζητήματα που συνδέονται με την πρόοδο και την ανάπτυξη της περιοχής μας και έχει καταδικάσει τη Δράμα σε πλήρη παρακμή, οφείλει να αντιδράσει και να μην επιτρέψει την παραχώρηση των ακινήτων μας, που θα υποθηκευτούν για 99 χρόνια.
Το Δημοτικό Συμβούλιο Δράμας οφείλει να ζητήσει την εξαίρεση των ακινήτων για την αξιοποίηση των οποίων υπάρχει ενδιαφέρον από το Δήμο Δράμας.
Και δυστυχώς υπάρχουν τέτοια ακίνητα στη λίστα των παραχωρούμενων.


Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου