Ικανοποιημένος ο Πατακάκης από την απόφαση του Εφετείου – Ανακοίνωσε προσφυγή στον Άρειο ΠάγοΤην ικανοποίηση του για τη μείωση της ποινής του από το Εφετείο Θράκης, εκφράζει με δημόσια τοποθέτηση του ο αντιπεριφερειάρχης Δράμας Αργύρης Πατακάκης.
Ως γνωστόν, ο αντιπεριφερειάρχης Δράμας καταδικάστηκε σε 6 μήνες φυλάκιση, ποινή εξαγοράσιμη προς 5 ευρώ την ημέρα και πληρωμή των δικαστικών εξόδων, για την υπόθεση ασφάλισης οχημάτων της περιφερειακής ενότητας Δράμας.
Η πρωτόδικη απόφαση είχε κρίνει ένοχο τον κ. Πατακάκη, επιβάλλοντας του φυλάκιση ενός έτους και στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων για ένα χρόνο.
Ο αντιπεριφερειάρχης Δράμας σημειώνει στην δήλωση του ότι θα προσφύγει στον Άρειο Πάγο με στόχο την πλήρη δικαίωση του και τονίζει ότι θα συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντα του.


Η δήλωση του Αργύρη Πατακάκη

Μετά την χθεσινή εκδίκαση στο Εφετείο Θράκης της έφεσης που άσκησα για την υπόθεση που αφορούσε την ασφάλιση των αυτοκινήτων της Π.Ε. Δράμας κατά το έτος 2014-15, είμαι ικανοποιημένος με την μείωση της ποινής μου και ευελπιστώ στην πλήρη δικαίωσή μου, από τον Άρειο Πάγο, το Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας όπου και θα προσφύγω.
Συνεχίζω να ασκώ κανονικά τα καθήκοντά μου, καθώς η ποινή που μου επιβλήθηκε δεν μου δημιουργεί κανένα απολύτως πρόβλημα στην άσκησή τους, όπως και στο δικαίωμά μου να συμμετέχω στις επόμενες εκλογές, στις οποίες και δηλώνω παρών.
Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου