Καραγιαννίδης: Ο Σαβρίδης ξεπέρασε κάθε όριο πολιτικής χυδαιότηταςΜε ανακοίνωση του ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Δράμας Χρήστος Καραγιαννίδης καλεί και προκαλεί τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Δράμας Γιώργο Σαβρίδη να δώσει ότι στοιχεία έχει όχι μόνο στη δημοσιότητα αλλά και στη δικαιοσύνη που να αποδεικνύουν τον ανυπόστατο - όπως τον χαρακτηρίζει -  ισχυρισμό του, ότι έχει παρέμβει προσωπικά στον ΑΣΕΠ για να έχει αρνητική εξέλιξη μία συγκεκριμένη περίπτωση.

"Εάν δε το πράξει εντός  των επομένων ημερών θα είναι ένας κοινός συκοφάντης" τονίζει χαρακτηριστικά ο Δραμινός βουλευτής και σημειώνει ότι ο κύριος  Σαβρίδης, στις προχθεσινές δηλώσεις του στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή  του ALPHA NEWS 95,5 ξεπέρασε κάθε όριο πολιτικής χυδαιότητας. 

Ο πρόεδρος του ΕΥΚ Δράμας Γ. Σαβρίδης
Συγκεκριμένα, στο δελτίο τύπου αναφέρει τα εξής:


Ο κύριος  Σαβρίδης, πρόεδρος του ΕΥΚ Δράμας, σε χτεσινές του δηλώσεις σε ραδιοφωνικό σταθμό ξεπέρασε κάθε όριο πολιτικής χυδαιότητας υποστηρίζοντας ότι έχω παρέμβει προσωπικά στον ΑΣΕΠ για να έχει αρνητική εξέλιξη μία συγκεκριμένη περίπτωση.

Καλώ και προκαλώ τον κύριο Σαβρίδη να δώσει ότι στοιχεία έχει όχι μόνο στη δημοσιότητα αλλά και στη δικαιοσύνη που να αποδεικνύουν τον ανυπόστατο ισχυρισμό του.

Εάν δε το πράξει εντός  των επομένων ημερών θα είναι ένας κοινός συκοφάντης.

Για την λάσπη περί προσωπικής μου παρέμβασης έχει λάβει γνώση και ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ.

Για τα υπόλοιπα περί ανεργίας και μετανάστευσης των πολιτών  παραπέμπω τον πρόεδρο του ΕΥΚ Δράμας στα δημόσια στοιχεία από την “Εργάνη” και τα στοιχεία του ΟΑΕΔ.

Εάν διαθέτει κάποια άλλα επίσημα στοιχεία που διαψεύδουν όσα κατέθεσα δημόσια στη συνέντευξη τύπου που έδωσα πριν δύο μέρες μπορεί να τα δώσει στη δημοσιότητα και να με διαψεύσει.

Πηγή: www.kokkinokavalas.gr


Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου