Εκλογή υποψηφίου δημάρχου του Project στις 6 ΟκτωβρίουΤο υποψήφιο Δήμαρχο Δράμας του «Project Δράμα 2020» θα εκλέξουν τα μέλη και οι φίλοι της δημοτικής παράταξης, το Σάββατο 6 Οκτωβρίου.

Η προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση θα διεξαχθεί από τις 18:00 ως τις 21:00, στο δήμο Δράμας και στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων, στο Ισόγειο του δημοτικού καταστήματος.

Εκτός από την εκλογή του υποψηφίου Δημάρχου της παράταξης στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου του 2019, θα συζητηθούν θέματα όπως: η στρατηγική της παράταξης και η στελέχωση του ψηφοδελτίου, η σύσταση επιτροπών εκλογικού αγώνα, προγράμματος και οικονομικής καμπάνιας.
Παράλληλα θα διεξαχθεί ανοιχτή συζήτηση για το δήμο Δράμας.


Όπως αναφέρει η δημοτική παράταξη σε ανακοίνωση της:

Σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας της παράταξης, δικαίωμα ψήφου στην εκλογή ανάδειξης υποψηφίου Δημάρχου έχουν τα εγγεγραμμένα μέλη και οι φίλοι της παράταξης.

Με απόφαση της Συντονιστικής Επιτροπής αποφασίστηκε:
·        Μέλη ή φίλοι της παράταξης εγγράφονται έως και την ημέρα διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης με ηλεκτρονική ή έγγραφη αίτηση και αποκτούν δικαίωμα ψήφου, όπως ορίζει ο κανονισμός λειτουργίας.
·        Η αίτηση για να είναι κάποιος υποψήφιος Δήμαρχος με το Project Δράμα 2020 μπορεί να υποβληθεί ηλεκτρονικά ή εγγράφως μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00.
·        Για να είναι κάποιος υποψήφιος Δήμαρχος πρέπει απαραιτήτως να είναι εγγεγραμμένο και οικονομικά τακτοποιημένο μέλος της παράταξης την ημέρα της κατάθεσης υποψηφιότητας. Η αίτηση στέλνεται μέσω ειδικής φόρμας που θα υπάρχει στην ιστοσελίδα της παράταξης και στη σελίδα μας στο facebook ή παραδίδεται στα γραφεία μας τις ώρες λειτουργίας τους και έπειτα από συνεννόηση με τη Συντονιστική Επιτροπή.

Καλούμε όλα τα μέλη και τους φίλους της παράταξής μας, καθώς και αυτούς που θέλουν να γνωρίσουν το Project τώρα για πρώτη φορά να παρευρεθούν στη Γενική Συνέλευση, προκειμένου να ξεκινήσει επίσημα η προεκλογική περίοδος, η οποία ευελπιστούμε να ολοκληρωθεί με την επιλογή της πρότασής μας ως πλειοψηφικής και νικητήριας στις αυτοδιοικητικές εκλογές του ερχόμενου Μαΐου.     

web:               www.projectdrama2020.gr/ 
youtube:       Project Δράμα 2020
e-mail:                       project.drama2020@gmail.com

Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου