Λευτέρης Καλλινικίδης: το πρώτο 15ήμερο του Νοέμβρη, η ιδρυτική διακήρυξη της παράταξηςΤην διάθεση του να φέρει αλλαγές στην φιλοσοφία διοίκησης του Δήμου Δράμας καθώς και της άσκησης εξουσίας  εξέφρασε σε συνέντευξη του στον ALPHA NEWS 95,5 ο υποψήφιος Δήμαρχος Δράμας Λευτέρης Καλλινικίδης.

Η παράταξη στην οποία είναι επικεφαλής ονομάζεται Δράμα Πρωταγωνίστρια και όπως ανέφερε, είναι ανεξάρτητη και χωρίς να είναι δεμένη στο άρμα κάποιου κόμματος.

Τόνισε ότι η κάθοδος του στις εκλογές είναι απόρροια της διάθεσης του να προσφέρει ως ενεργός πολίτης στην κατεύθυνση αλλαγής μια χρόνιας κατάστασης που έχει φέρει τη Δράμα ουραγό στην περιφέρεια μας και κατ επέκταση στη χώρα μας.


Ο κ. Καλλινικίδης ανακοίνωσε πως κατά το πρώτο 15ήμερο του Νοέμβρη θα δώσει στη δημοσιότητα την ιδρυτική διακήρυξη και μέρος του προγράμματος της παράταξης του.


Σχετικά με την κατάρτιση του ψηφοδελτίου του, είπε πως την περίοδο αυτή βρίσκεται σε συζητήσεις και διεργασίες πάνω στο θέμα αυτό ενώ όσον αφορά το θέμα της ποσόστωσης των γυναικών τόνισε ότι ειδικά η δική του παράταξη δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα.

Παρακάτω ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Λευτέρη Καλλινικίδη στον ALPHA NEWS 95,5

Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου