Η εκπρόσωπος της Α21 που έχει την ευθύνη του WalkForFreedom Ζωή Κοντούδη, στον ALPHA NEWS 95,5

Η Ζωή Κοντούδη με τον αντιδήμαρχο Δράμας Αριστείδη Μωυσιάδη στο στούντιο του ALPHA NEWS 95,5

Κάλεσμα προς όλους τους Δραμινούς, να συμμετάσχουν στην αυριανή(Σάββατο 20 Οκτωβρίου - 12:30) εκδήλωση ενημέρωσης #WalkForFreedom στην κεντρική πλατεία της Δράμας, απηύθυνε η εκπρόσωπος της ΜΚΟ Α21 που έχει την ευθύνη της διοργάνωσης, Ζωή Κοντούδη,  μέσα από την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ALPHA NEWS 95,5.
Η κα Κοντούδη συνοδεύονταν από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου Δράμας που συμμετέχει ενεργά  στην εκδήλωση WalkForFreedom, κ. Αριστείδη Μωυσιάδη.

Στην 5η Διεθνή Εκδήλωση Ενημέρωσης #WalkForFreedom εκατοντάδες άνθρωποι στην πόλη μας και χιλιάδες σε ολόκληρο τον κόσμο θα συμμετέχουν σε μια εκδήλωση που στόχο έχει την αφύπνιση και ενημέρωση του κοινού για το έγκλημα της εμπορίας ανθρώπων (human-trafficking)


"Η εμπορία ανθρώπων είναι ένα παγκόσμιο έγκλημα που αφορά κάθε ήπειρο και κάθε οικονομική δομή. Ο σκοπός μας είναι να καταργήσουμε την δουλεία παντού, για πάντα" τόνισε μεταξύ άλλων η κα Κοντούδη και ζήτησε από τους πολίτες στην περίπτωση που υποψιάζονται κάποιο περιστατικό εμπορίας ανθρώπων να τηλεφωνήσουν στο 1109
Υπάρχει μια 24ωρη τηλεφωνική γραμμή για την εμπορία ανθρώπων στην Ελλάδα. Το νούμερο είναι το 1109 και σας επιτρέπει να κάνετε ανώνυμη καταγγελία, να έχετε πρόσβαση σε υπηρεσίες μετάφρασης σε περισσότερες από 170 γλώσσες, να ζητήσετε βοήθεια αν βρίσκεστε σε κίνδυνο, ή απλώς να μάθετε περισσότερα για την εμπορία ανθρώπων.

Ακούστε παρακάτω την συνέντευξη στον ALPHA NEWS 95,5


 ALPHA NEWS 95,5


Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου