800.000 ευρώ για έργα υποδομών στο Χιονοδρομικό ΦαλακρούΥπεγράφη η ένταξη στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων  των αναγκαίων έργων στις υποδομές του Χιονοδρομικού Κέντρου Φαλακρού Δράμας.

Το έργο προβλέπει τη συντήρηση, επισκευή και βελτίωση εγκαταστάσεων και υποδομών του χιονοδρομικού και έχει προϋπολογισμό 800.000 ευρώ.

"Ο νομός Δράμας, με αυτόν τον τρόπο, αποκτά τη δυναμική που του αξίζει ως χειμερινός τουριστικός προορισμός" τονίζει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Δράμας Χρήστος Καραγιαννίδης.

Η ανακοίνωση


Θέμα: Χρηματοδότηση για την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων και υποδομών του Χιονοδρομικού Κέντρου του Φαλακρού.      
             
Μετά από συνεννόηση με τον Υφυπουργό Οικονομίας και Αναπτυξης, Στάθη Γιαννακίδη, δίνεται λύση σε ένα χρόνιο ζήτημα που αφορά τις εγκαταστάσεις του Χιονοδρομικού Κέντρου Φαλακρού. 
Έχουμε λοιπόν την υπογραφή της ένταξης στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων  των αναγκαίων έργων στις υποδομές του Χιονοδρομικού Κέντρου Φαλακρού της ΠΕ Δράμας.
Το έργο προβλέπει τη συντήρηση, επισκευή και βελτίωση εγκαταστάσεων και υποδομών του χιονοδρομικού και έχει προϋπολογισμό 800.000 ευρώ.
Ο νομός Δράμας, με αυτόν τον τρόπο, αποκτά τη δυναμική που του αξίζει ως χειμερινός τουριστικός προορισμός ενώ και οι κάτοικοί του θα μπορούν να απολαμβάνουν αναβαθμισμένες υπηρεσίες σε ένα σύγχρονο χιονοδρομικό κέντρο.
Όσο υπάρχει συντονισμός με την Τοπική Αυτοδιοίκηση οι προσπάθειές μας θα έχουν θετικά αποτελέσματα.
Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου