Καταγγελία εναντίον της Δημοτικής Αρχής Δράμας για Παραχώρηση δημοτικού ακινήτου με αδιαφανείς διαδικασίεςΓια παραχώρηση δημοτικού ακινήτου, ως χώρο στάθμευσης στα λεωφορεία του ΚΤΕΛ, με αδιαφανείς διαδικασίες, καταγγέλλει την δημοτική αρχή και τον Δήμαρχο Δράμας η παράταξη Αυτοδιοίκηση Πολιτών.
"Δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη δημοτική αρχή θεωρεί ότι η δημόσια  περιουσία είναι δικό της τσιφλίκι και την χρησιμοποιεί για εκλογικά οφέλη" τονίζει η παράταξη Αυτοδιοίκηση Πολιτών σε ανακοίνωση της

Η ανακοίνωση της Αυτοδιοίκησης Πολιτών
Πριν από λίγες ημέρες δεχθήκαμε καταγγελία συμπολιτών μας ότι παραχωρήθηκε χώρος στάθμευσης στα λεωφορεία του ΚΤΕΛ δημιουργώντας προβλήματα με θόρυβο και μόλυνση από τα καυσαέρια στους κατοίκους της  γειτονικής  οικοδομής.
Μετά από έρευνα μας, αποκαλύφθηκε  ότι η εν λόγω παραχώρηση έγινε με απόφαση του Δημάρχου.
Δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη δημοτική αρχή θεωρεί ότι η δημόσια  περιουσία είναι δικό της τσιφλίκι και την χρησιμοποιεί για εκλογικά οφέλη.
Σας παραθέτουμε τη νομοθεσία όπως ισχύει και επαναφέρουμε την πρόταση μας για διαβούλευση με το ΚΤΕΛ όσον αφορά την  αλλαγή της θέσης του από τη συγκεκριμένη περιοχή.
Η Δράμα πρέπει να γίνει μια σύγχρονη πόλη που σέβεται τους πολίτες της και με παλαιοκομματικές μεθόδους που ακολουθεί  τωρινή Δημοτική αρχή δεν πρόκειται να το πετύχουμε ποτέ!!!
Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου