Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Δράμας... χορεύει για τη Ζωή


Η πρόεδρος του Συλλόγου Καρκινοπαθών Δράμας στον ALPHA NEWS 95,5

Μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση με στόχο την ευαισθητοποίηση των Δραμινών στο θέμα της πρόληψης του καρκίνου, διοργανώνει ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Δράμας.
Την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου, στις 6 το απόγευμα στην πλατεία Ελευθερίας της Δράμας μέλη του συλλόγου και όχι μόνο, χορεύουν όλοι μαζί για να δείξουν ότι έχουν δύναμη, ότι είναι  αποθεραπευμένοι και ότι συνεχίζουν να πολεμάνε.

Σε συνέντευξη της στην πρωινή εκπομπή του ALPHA NEWS 95,5  η πρόεδρος του συλλόγου Καρκινοπαθών Ευγενία Σαραφίδου εστίασε στην σημαντικότητα της πρόληψης, στην κατεύθυνση της πρώιμης διάγνωσης και στη συνέχεια της καταπολέμησης του Καρκίνου.
Τόνισε ότι σε πάρα πολλές περιπτώσεις ο καρκίνος είναι δυνατόν να θεραπευτεί 100% αν διαγνωστεί εγκαίρως  και για το λόγο αυτόν είπε, πως δεν πρέπει να τον αντιμετωπίζουμε ως ταμπού.
Η κα Σαραφίδου ανέφερε ότι μέσα από τις δράσεις του Συλλόγου στο πλαίσιο του «Ροζ Οκτώβρη» θέλουν να περάσουν αισιόδοξα μηνύματα στην καταπολέμηση του καρκίνου.

Την ερχόμενη Πέμπτη όμως, παράλληλα με την εκδήλωση «Χορεύουμε για την ζωή», που διοργανώνει ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Ν. Δράμας, θα φωτιστεί το παλιό Δημαρχείο απέναντι από την πλατεία Ελευθερίας, προκειμένου να ευαισθητοποιηθούν οι Δραμινές γυναίκες και να εννοήσουν πραγματικά ότι η πρόληψη σώζει ζωές.

Ακούστε παρακάτω την συνέντευξη της Ευγενίας Σαραφίδου στον ALPHA NEWS 95,5


Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου