O Κυριάκος Χαρακίδης στον ALPHA NEWS 95,5: Η παραίτηση μου ήταν πράξη απόλυτης εντιμότηταςΑπαντήσεις για όλα όσα τον κατηγορούν έδωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Δράμας Κυριάκος Χαρακίδης μέσα από την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ALPHA NEWS 95,5.

Η παραίτηση μου ήταν πράξη απόλυτης εντιμότητας
Ο πρώην Δήμαρχος Δράμας θεώρησε την πράξη της παραίτησης του από το Δημοτικό Συμβούλιο την επομένη των εκλογών, ως πράξη απόλυτης εντιμότητας και σεβασμού των πολιτών.
"Ανέλαβα πλήρως την ευθύνη της ήττας της παράταξης μου...για αυτό και παραιτήθηκα.
Ειδάλλως δεν θα είχε καμία αξία η ανάληψη της ευθύνης από μέρους μου" τόνισε ο κ. Χαρακίδης και επεσήμανε ότι δεν άφησε την παράταξη στο έλεος του Θεού αλλά σε στελέχη πεπειραμένα, που είχαν γνώση της αυτοδιοίκησης.

Δεν παρακάλεσα ποτέ κανένα κόμμα - Δεν συζήτησα με κανένα κόμμα
"Δεν παρακάλεσα ποτέ κανένα κόμμα για να κατέβω ως υποψήφιος. Στο Ποτάμι έθεσα υποψηφιότητα γιατί μου το ζήτησε ο ίδιος ο Θεοδωράκης. Δεν ήμουν μέλος του Ποταμιού και κανενός άλλου κόμματος. Με το Ποτάμι απλά συνεργάστηκα" είπε ο πρώην βουλευτής του Ποταμιού και πρόσθεσε οτι όταν αποχώρησε δεν πήγε σε κανένα άλλο κόμμα, αν και θα μπορούσε όπως έκαναν πολλοί άλλοι βουλευτές και πολιτικοί.
Όσο δε για τις φήμες, ο,τι βολιδοσκόπησε διάφορα κόμματα το τελευταίο διάστημα πριν δημοσιοποιήσει την υποψηφιότητα του για Δήμαρχος Δράμας, ο κ. Χαρακίδης ήταν κατηγορηματικός: Αν υπάρξει έστω και ένας άνθρωπος που μπορεί να αποδείξει ότι εγώ συζήτησα έστω μια ενδεχόμενη συνεργασία μου με κάποιο κόμμα, τότε πραγματικά θα φύγω από τη Δράμα. Δεν υπήρξε ποτέ κάτι τέτοιο.


Υπάρχει έγγραφη παραίτηση μέλους του  Project Δράμα 2020, η οποία όμως δεν δόθηκε στη δημοσιότητα

Για το δελτίο τύπου που εξέδωσε η παράταξη Project Δράμα 2020 είπε πως δεν απηχεί τις απόψεις της πλειοψηφίας των μελών της παράταξης παρά μόνο του γράφοντα, ο οποίος διακατέχεται από εμπάθεια προς το πρόσωπο του.
Μάλιστα ανέφερε πως αμέσως μετά την δημοσιοποίηση του δελτίου τύπου, υπήρξε έγγραφη παραίτηση μέλους του  Project Δράμα 2020, η οποία όμως δεν δόθηκε στη δημοσιότητα.

Είναι χυδαίες και αχρείες οι  αναφορές που στρέφονται εναντίον της προσωπικής και επαγγελματικής μου ζωής
Για τα όσα διαδίδουν κάποιοι για το πρόσωπο του, ο πρώην Δήμαρχος ανέφερε πως δέχεται κάθε κριτική, η οποία αφορά την πολιτική του συμπεριφορά αλλά χαρακτήρισε χυδαίες και ανήθικες όλες αυτές τις επιθέσεις που στρέφονται εναντίον της προσωπικής και επαγγελματικής του ζωής αλλά και της οικογένειας του.


 Όλοι οι παλαιοί συνεργάτες και στελέχη είναι μαζί μου
Είπε ότι το σύνολο των εκλεγμένων συμβούλων της Πόλης και Ζωής και των συνεργατών του κατά την δημαρχιακή του θητεία, βρίσκονται στο πλευρό του και τον στηρίζουν.
"Αν υπάρχει κάτι, που είπε κάποιος σε συζήτηση παρέας, δεν το γνωρίζω αλλά από όσο ξέρω δεν υπάρχει κάποιος εκλεγμένος σύμβουλος που να δήλωσε δημόσια ότι είναι απέναντι μου. Εξάλλου πριν την ανακοίνωση της υποψηφιότητας μου, υπήρξε την προηγούμενη ημέρα,  ευρεία συνάντηση με όλη την Πόλη και Ζωή"

Παντελής έλλειψη έργων από την σημερινή δημοτική αρχή
Ο πρώην Δήμαρχος Δράμας απαντώντας στο ερώτημα γιατί θέτει υποψηφιότητα, εστίασε στην θητεία του νυν δημάρχου Χριστόδουλου Μαμσάκου λέγοντας πως την διακρίνει η παντελής έλλειψη έργων.
"Η σημερινή δημοτική αρχή δεν έχει να παρουσιάσει κανένα έργο υποδομής στον δήμο. Δεν έχει να δείξει τίποτε"
"Δεν έχει κάνει μια μελέτη και δεν έχει εντάξει ούτε ένα έργο που να το έχει υλοποιήσει" ανέφερε ο κ. Χαρακίδης και πρόσθεσε πως για το μεγάλο έργο του ΒΑΑ - το οποίο σχεδιάστηκε και ξεκίνησε επί της δικής του θητείας - είναι αδύνατον να ξεκινήσει σύντομα αφού και "τώρα να βγει σε δημοπρασία θέλει  να μείνει 52 μέρες στο αέρα".
Ο πρώην Δήμαρχος είπε πως αν ξεκινήσει το ΒΑΑ, θα πρόκειται για το κομμάτι εκείνο της ΔΕΥΑΔ δεδομένου ότι πρόκειται περί πολυσύνθετου έργου.


 Ο Δήμος Δράμας πληρώνει τεράστια ποσά με ευθύνη της δημοτικής αρχής για τα απορρίμματα
"Η σημερινή Δημοτική Αρχή αύξησε τα δημοτικά τέλη κατά 52%.
Ο κόσμος διαμαρτύρεται εναντίον της ΔΕΗ αλλά όμως η αλήθεια είναι πως ουσιαστικά πληρώνει τα δημοτικά τέλη. Και οφείλεται αυτό σε λανθασμένη διαχείριση του θέματος των απορριμμάτων. Ο Δήμος Δράμας πληρώνει τεράστια ποσά με ευθύνη της δημοτικής αρχής"

Ακούστε παρακάτω ολόκληρη την συνέντευξη του Κυριάκου Χαρακίδη στον ALPHA NEWS 95,5


ALPHA NEWS 95,5


Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου