Η Ευτυχία Γιαννάκη παρουσιάζει το νέο της βιβλίο «Πόλη στο φως» @ Public Δράμας - Χορηγός επικοινωνίας ο Alpha News 95,5
Τα Public και οι εκδόσεις Ίκαρος  σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου «Πόλη στο φως» της Ευτυχίας Γιαννάκη, του τρίτου μέρους της «Τριλογίας της Αθήνας» με ήρωα τον Αστυνόμο Χάρη Κόκκινο, στο Public Δράμας την Τρίτη 23/10 και ώρα 19.00.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:

Γεωργία Δανδανά / πρόεδρος συλλόγου γονέων & κηδεμόνων του 15ου Δημοτικού Σχολείου Δράμας
Σωτηρία Μακρή / φιλόλογος και μέλος της ομάδας πολιτισμού Public

Στο νέο-πολυαναμενόμενο βιβλίο που ολοκληρώνει την Τριλογία της Αθήνας, η Ευτυχία Γιαννάκη μάς προσφέρει μια καλογραμμένη ιστορία, που συνδυάζει εξαιρετικά, όπως και στα δύο πρώτα μυθιστορήματα («Στο πίσω κάθισμα», «Αλκυονίδες μέρες»), την αστυνομική δράση με την οξύτατη κοινωνική ματιά.


Μια έγκυος γυναίκα, με καριέρα μοντέλου, δολοφονείται άγρια στη μονοκατοικία της στο Καβούρι.
Ο Αστυνόμος Χάρης Κόκκινος και η ομάδα του αναλαμβάνουν να εξιχνιάσουν ένα έγκλημα που τους φέρνει αντιμέτωπους με προσδοκίες που διαψεύστηκαν, κυκλώματα ντόπινγκ στον αθλητισμό κι έναν κύκλο βίας που ξεκινάει από τη Σερβία του 1995 για να καταλήξει στην Αθήνα του 2014.

Ταυτόχρονα, ο γιος του σαρανταπεντάρη Αστυνόμου δικάζεται με κατηγορίες που δοκιμάζουν τις αντοχές του, καθώς αναζητά τις δικές του ευθύνες στα λάθη του παρελθόντος.

Σε αυτή την υπόθεση όλοι είναι ύποπτοι και οι ανακρίσεις φέρνουν στο φως μια πόλη που μετατρέπεται σε κλειστό δωμάτιο. Το ερώτημα που τίθεται είναι μέχρι πού μπορείς να φτάσεις όταν δεν έχεις πια τίποτα να χάσεις. Όταν διαπιστώνεις ότι η ελπίδα δεν πεθαίνει τελευταία.

Η ιστορία αποτελεί το τρίτο μέρος της Τριλογίας της Αθήνας και δεν θα υπήρχε αν δεν υπήρχε η πόλη, το φως και το σκοτάδι της.

Είσοδος ελεύθερη!

Χορηγός επικοινωνίας ο Alpha News 95,5Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου