Γιώργος Ψαρράς: Κάποιοι ευελπιστούν να μην πετύχει η ΟνειρούποληΤην πεποίθηση του ότι και η φετινή Ονειρούπολη θα είναι μια από τις καλύτερες διοργανώσεις εξέφρασε σε συνέντευξη του στην πρωινή εκπομπή του ALPHA NEWS 95,5 ο πρόεδρος της ΔΕΚΠΟΤΑ Γιώργος Ψαρράς.

Χαρακτήρισε την εκδήλωση ως το μεγαλύτερο αναπτυξιακό εργαλείο της Δράμας και τόνισε ότι συμβάλει στην ψυχολογική τόνωση των κατοίκων του νομού αλλά και στην οικονομική ανάπτυξη.

Επεσήμανε όμως ότι δεν την αγαπούν όλοι το ίδιο και πως υπάρχουν κάποιοι - υπονοώντας τμήμα της αντιπολίτευσης -  που ευελπιστούν να μην πετύχει, για καθαρά πολιτικούς λόγους και σκοπιμότητες.


Σε ερώτηση για τον λόγο για τον οποίο η φετινή διοργάνωση θα ανοίξει τις πύλες της στις 7 Δεκεμβρίου και θα τις κλείσει στις 2 Ιανουαρίου και όχι αργότερα, ανέφερε ότι αυτό γίνεται για το καλό του θεσμού, προκειμένου η Ονειρούπολη να είναι εντός του ισχύοντος νομικού πλαισίου.

"Όλες οι χριστουγεννιάτικες αγορές διέπονται από κάποιους νόμους, τους οποίους δεν μπορούμε να παραβούμε" τόνισε ο κ. Ψαρράς και κάλεσε όσους προσπαθούν να κάνουν αντιπολίτευση εκμεταλλευόμενοι αυτό το θέμα, να σταματήσουν, γιατί "μόνο ζημιά στην Ονειρούπολη κάνουν".

Μάλιστα, τους κάλεσε ο ίδιος στο γραφείο του προκειμένου να τους ενημερώσει κατ ιδίαν, για το σοβαρό αυτό θέμα.  

Ακούστε παρακάτω ολόκληρη την συνέντευξη του Γιώργου Ψαρρά στον ALPHA NEWS 95,5ALPHA NEWS 95,5

Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου