Στάϊκος Βεργέτης για Δόξα: Το πρωτάθλημα έχει πολύ ακόμη. Απλά πρέπει να μην κάνουμε τα ίδια λάθηΜε μια λιτή ανακοίνωση της, η Δόξα Δράμας ανακοίνωσε μέσα από την ιστοσελίδα της, την ήττα της ομάδα από την Κέρκυρα:
" Η Κέρκυρα νίκησε τη Δόξα 3-0 με δύο γκολ του Τουράμ (32′, 61′) και ένα του Αποστολίδη (78′), για την 5η αγωνιστική της Football League".

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η συνέντευξη Τύπου του προπονητή της Δόξας Στάϊκου Βεργέτη:
«Δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες τις οποίες δυστυχώς δεν αξιοποιήσαμε στην τελική ενέργεια. Σε κάποια φάση είχαμε κατοχή μπάλας μέσα στην άμυνα μας, κάτι που είχαμε ζητήσει να μην γίνει γιατί ο κακός αγωνιστικός χώρος δεν επέτρεπε κάτι τέτοιο. 
Δυστυχώς τα παιδιά δεν άκουσαν αυτή την εντολή. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να δεχθούμε το πρώτο γκολ. Μια εξέλιξη κομβική για την συνέχεια του αγώνα.


Αφενός το ψυχολογικό σοκ, αφετέρου η προσπάθεια που κάναμε για να διεκδικήσουμε κάτι από το παιχνίδι είχε σαν αποτέλεσμα να αφήσουμε χώρους πίσω που τους εκμεταλλεύτηκε ο αντίπαλος και πέτυχε άλλα δύο γκολ.

Αυτό που χρειαζόμαστε τώρα είναι ηρεμία, συγκέντρωση και να βρούμε τι φταίει ώστε να το δουλέψουμε, να αντιδράσουμε και να είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι στο επόμενο παιχνίδι.

-Είχαμε ζητήσει από τους παίκτες μας να μην κρατήσουν την μπάλα μέσα στην αμυντική ζώνη, δεν το έπραξαν και δυστυχώς το πληρώσαμε.
-Το πρωτάθλημα έχει πολύ ακόμη. Απλά πρέπει να μην κάνουμε τα ίδια λάθη. Για άλλη μια φορά σε έναν αγώνα δεχθήκαμε γκολ χωρίς ουσιαστικά να έχουμε δεχθεί ευκαιρία για γκολ από τον αντίπαλο και ενώ έχουμε δημιουργήσει τέσσερεις φάσεις.

-Τα αποτελέσματα που έχουν έρθει στους μέχρι τώρα αγώνες δείχνουν ότι έχει μικρύνει το χάσμα ανάμεσα στις ομάδες, μεταξύ των δυνατών και των αδύνατων ομάδων. Πλέον δεν μπορούμε να αποκαλούμε τις ομάδες σαν δυνατές ή αδύνατες. Τώρα πλέον σε κάθε παιχνίδι η ομάδα πρέπει να μπαίνει και να  καταθέτει την ψυχή της αν θέλει να κερδίσει».

Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου