Μια ακόμη πετυχημένη γιορτή τσίπουρου στη Νέα Πέραμο
Πλήθος κόσμου από τον Δήμο Παγγαίου, την Καβάλα, τη Δράμα αλλά και πολλές ακόμη περιοχές επισκέφτηκαν τη Νέα Πέραμο την προηγούμενη Κυριακή.

Ο καλός καιρός και οι υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες έδωσαν τη δυνατότητα στον κόσμο να αποδράσει στην πανέμορφη Πέραμο και να συμμετάσχει στην καθιερωμένη πλέον γιορτή τσίπουρου.Εξαιρετικής ποιότητας το ντόπιο τσίπουρο όπως επίσης και οι ψητές σαρδέλες και τα εδέσματα, βασισμένα σε τοπικά προϊόντα και συνταγές.

Μια ακόμη γιορτή τσίπουρου στέφθηκε με επιτυχία. 
Ο Δήμος Παγγαίου και η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Παγγαίου, βασικοί διοργανωτές ενώ συνδιοργανωτής της μεγάλης εκδήλωσης, η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας.

Ο Δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης (στο κέντρο) με συνδιοργανωτές, φίλους και επισκέπτες
Με ανακοίνωση τους οι διοργανωτές ευχαριστούν το Αστυνομικό Τμήμα Νέας Περάμου για την βοήθεια στην ρύθμιση της κυκλοφορίας, τον Μορφωτικό Πολιτιστικό Σύλλογο Νέας Περάμου για την παραχώρηση των καρεκλών, τον Χρήστο Πριονίδη για την προσφορά, τους τοπικούς συμβούλους και τους υπαλλήλους του Δήμου Παγγαίου.


Τέλος, τον Μορφωτικό Πολιτιστικό Σύλλογο Νέας Περάμου, τον Πολιτιστικό Εξωραϊστικό Σύλλογο Νέα Ηρακλείτσας «Άγιος Γεώργιος», το Πολιτιστικό Σύλλογο Ελευθερών, το Σύλλογο Προυσαλιωτών Καβάλας, το Σύλλογο Μυτιληναίων Καβάλας και την χορωδία της Αδελφότητας των Απανταχού Ηρακλειτσιανών για την παρουσία τους.


Στην έναρξη της εκδήλωσης έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός που σηματοδοτεί την έναρξη της χρονιάς για τους αμβυκούχους της περιοχής.

Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου