Νέα δράση του Τοίχου της Καλοσύνης Δράμας εν όψει των ΧριστουγέννωνΗ εθελοντική ομάδα του Τοίχου της Καλοσύνης ξεκινάει την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου άλλη μια παράλληλη δράση με στόχο τη συλλογή τροφίμων που θα διανεμηθούν σε οικογένειες του Νομού Δράμας.

Η δράση αυτή ολοκληρώνεται στις 19 Δεκεμβρίου και σημείο συλλογής είναι το καφέ Happy.

Αποδεκτά είναι όλα τα τρόφιμα. Τα ευπαθή (γαλακτοκομικά, κρέας, φρούτα, λαχανικά και κατεψυγμένα) είναι προτιμότερο όμως να δίνονται τις 2 τελευταίες ημέρες της δράσης (18 και 19 Δεκεμβρίου) αναφέρουν οι εθελοντές στην ανακοίνωση τους.Με δημόσια επιστολή τους προς εμπόρους και καταστηματάρχες του νομού αναφέρουν ότι  τις  επόμενες ημέρες θα περάσουν εθελοντές από τα καταστήματα της Δράμας, για να ενημερώσουν του εμπόρους και επιχειρηματίες για τη δράση, να μοιράσουν αφίσες και να συγκεντρώσουν  οποιαδήποτε προσφορά, σε είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα.


«Ο Τοίχος της Καλοσύνης δεν είναι μόνο οι 30 Κρεμάστρες που είναι τοποθετημένες σε διάφορα σημεία της πόλης μας, όπου ο καθένας μπορεί να αφήσει εκεί τρόφιμα ή μαγειρεμένο φαγητό για κάποιον συμπολίτη μας.
Ο Τοίχος της Καλοσύνης βοηθάει σε καθημερινή βάση δεκάδες οικογένειες «αθόρυβα» και διακριτικά με σίτιση, ψυχολογική υποστήριξη, νομικές συμβουλές, εξόφληση λογαριασμών, ιατρική βοήθεια και εμβολιασμούς, σχολικά είδη, ενδυμασία, ξυλεία και πολλά άλλα. Όλα αυτά με προσωπικό κόπο και κόστος του εθελοντικού σώματος.
Πέρσι βοηθήσαμε 100 οικογένειες  να περάσουν όμορφες γιορτινές ημέρες. Πρόκειται κυρίως για άνεργους, μονογονεϊκές ή πολύτεκνες οικογένειες, ανθρώπους τρίτης ηλικίας. Πέρσι βοηθήσαμε 100 τέτοιες οικογένειες  να περάσουν όμορφες γιορτινές ημέρες. Στόχος μας είναι κάθε χρόνο να ξεπερνάμε τον προηγούμενο αριθμό και να βοηθάμε διακριτικά περισσότερους συνανθρώπους μας  πάντα με σεβασμό στην αξιοπρέπειά τους.
Θα χαρούμε ιδιαίτερα αν συμβάλλετε στην προσπάθειά μας και βρισκόμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση» αναφέρει μεταξύ άλλων στην δημόσια επιστολή της η εθελοντική ομάδα του Τοίχου της Καλοσύνης, η οποία έχει κλείσει 3 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην Δράμα

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εθελοντική ομάδα του Τοίχου της Καλοσύνης Δράμας απευθυνθείτε:
Τηλ.: 6945233637
facebook: Ο Τοίχος της Καλοσύνης-Δράμα
instagram: toixoskalosynhs_drama

Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου