Παγγαίο: Ευρωπαϊκή Αθλητική Πόλη 2019!Με ιδιαίτερη λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 4 Δεκεμβρίου στις Βρυξέλλες, η τελετή απονομής του τίτλου της «Ευρωπαϊκής Πόλης Αθλητισμού» για το 2019 στον Δήμο Παγγαίου.

Τη διάκριση παρέλαβε ο δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης, που είχε στο πλευρό του, μεταξύ άλλων, τον απόγονο του μεγάλου ευεργέτη της Ελευθερούπολης Βασίλη Παπαχρηστίδη, τον ευρωβουλευτή Θοδωρή Ζαγοράκη, τον αντιδήμαρχο Χρήστο Μποσμπότη, τον Αρχιμ. π. Απόστολο Καβαλιώτη και τον πρώην δήμαρχο Καβάλας, Κωστή Σιμιτσή.
Η διάκριση αυτή ουσιαστικά δικαιώνει την εξωστρέφεια που αναπτύσσει ο Δήμος Παγγαίου, αλλά και την άοκνη προσπάθεια ανάδειξης και προβολής του τόπου.


Για τον Δήμο Παγγαίου, η 1η Ιανουαρίου 2019 σηματοδοτεί το ξεκίνημα μιας όμορφης χρονιάς, με πολλές προκλήσεις, γεμάτη από υψηλού επιπέδου αθλητικές δράσεις, που θα ανακοινωθούν στο αμέσως επόμενο διάστημα.Διαβάστε παρακάτω την ανάρτηση του Δημάρχου Παγγαίου Φίλιππου Αναστασιάδη στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb

Παγγαίο Ευρωπαϊκή Αθλητική Πόλη 2019!
Βρυξέλλες 4 Δεκεμβρίου 2018.

Σήμερα δυο σημαντικά γεγονότα με ωθούν να μιλήσω για την εξωστρέφεια που αναπτύσσει ο Δήμος Παγγαίου. 
Για την άοκνη προσπάθεια ανάδειξης και προβολής του τόπου μας. Σήμερα λοιπόν στις Βρυξέλλες λάβαμε και επίσημα τον τίτλο της Ευρωπαϊκής Αθλητικής Πόλης 2019! 
Μια όμορφη, με πολλές προκλήσεις χρονιά ,γεμάτη από υψηλού επιπέδου αθλητικές δράσεις, που σύντομα θα ανακοινωθούν, μας περιμένει. 
Ευκαιρία για τους αθλητές μας να βιώσουν αγώνες πανελλήνιους και διεθνείς, ευκαιρία για τους φιλάθλους να απολαύσουν θέαμα, ευκαιρία για τις αθλητικές υποδομές μας να ενισχυθούν, ευκαιρία για τον Δήμο μας να υποδεχθεί και να φιλοξενήσει πλήθος επισκεπτών. 
Όμως σήμερα θα χαρακτήριζα την ημέρα ιδιαίτερα σημαντική και για έναν ακόμη λόγο: μετά από πολλά χρόνια σιωπής, πικρίας και αποστασιοποίησης, ο γιος του μεγάλου ευεργέτη του τόπου μας, ο Βασίλειος Φρίξου Παπαχρηστίδης ,στάθηκε και πάλι δίπλα μας! 
Χωρίς πικρία, με αγάπη για την γενέτειρα της οικογένειας Παπαχρηστίδη, χαρούμενος με την επιτυχία μας , παραβρέθηκε στις Βρυξέλλες, στην πολύ όμορφη τελετή, δίπλα στην αποστολή του Δήμου μας που είχα την τιμή να εκπροσωπώ. 
Είναι αλήθεια οτι ζούμε σε ένα κόσμο που έμαθε να ζητά και όχι να προσφέρει. 
Είναι αλήθεια οτι ξεχνάμε εύκολα εμείς οι άνθρωποι. 
Όμως με επιμονή και συνεχή προσπάθεια καταφέραμε εντέλει να βρούμε τους χαμένους κώδικες επικοινωνίας, να πείσουμε τον Βασίλειο Παπαχρηστίδη για τις ανιδιοτελείς και ειλικρινείς μας προθέσεις και να τον φέρουμε δίπλα μας σε αυτή την σημαντική για το Δήμο Παγγαίου στιγμή. 
Έτσι μας αρμόζει !


Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου