Η Δράμα εκτός τουριστικής προβολής της περιφέρειας ΑΜΘ - Καταγγελία του προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Δράμας

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Δράμας Άγγελος Καλλίας(δεξιά) στο στούντιο του ALPHA NEWS 95,5 με τον Αρη Γκέρτα

Παντελή έλλειψη προβολής της Δράμας από την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης σε όλες τις εκθέσεις που συμμετέχει ανά τον κόσμο, κατήγγειλε σε συνέντευξη του στην πρωινή εκπομπή του ALPHA NEWS 95,5 ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Δράμας Άγγελος Καλλίας.

Αφορμή της συνέντευξης του κ. Καλλία ήταν η συμμετοχή της Ένωσης Ξενοδόχων Δράμας στην έκθεση A.I.T. EXPO στην Αθήνα.
Η συζήτηση όμως, δεν έμεινε εκεί...

Τους ενδιαφέρει μόνο η Θάσος
Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι συμβαίνουν στην περιφέρεια "τραγικά πράγματα" και πως το μόνο μέλημα τους είναι η προβολή της Καβάλας και της Θάσου.

"Όταν τους κάνουμε κριτική, μας απαντάνε ειρωνικά "τα νούμερα πάνε καλά" αναφερόμενοι στα αυξημένα νούμερα της Θάσου.

Όμως  η περιφέρεια δεν είναι μόνο η Θάσος,  είναι και η Δράμα και άλλες περιοχές, όπου τα νούμερα δεν πάνε καλά και έχουν περισσότερο ανάγκη για προβολή".

Ο κ. Καλλίας με την υπουργό Τουρισμού κα Κουντουρά στην πρόσφατη έκθεση της Αθήνας όπου συμμετείχε και η Ένωση Ξενοδόχων Δράμας
Πήγαν στην έκθεση χωρίς φυλλάδια της Ονειρούπολης

"Κανένας σχεδιασμός, πλήρης αδιαφορία για την περιοχή μας, σαν να μην υπάρχει" τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Καλλίας και ανέφερε ότι στην έκθεση της Αθήνας - όπου η περιφέρεια συμμετείχε με περίπτερο, χωρίς καν να ειδοποιήσει την Ένωση Ξενοδόχων Δράμας - πήγαν χωρίς να έχουν φυλλάδια της Ονειρούπολης!!

"Αν είναι δυνατόν, πήγαν στην έκθεση χωρίς φυλλάδια του κορυφαίου χριστουγεννιάτικου θεσμού της χώρας μας και φυσικά της περιφέρειας μας και ζητούσαν από εμάς να τους δώσουμε" είπε ο κ. Καλλίας και συνέχισε λέγοντας πως πέρυσι στην έκθεση της Μόσχας, στο περίπτερο της περιφέρειας μας, δεν υπήρχαν καθόλου...φυλλάδια και έντυπα προβολής των περιοχών μας!!!

Δεν μας συμπαθούνε γιατί φέραμε αντιρρήσεις
"Δεν μας συμπαθούνε, γιατί φέραμε αντιρρήσεις και υψώσαμε την φωνή μας στον σχεδιασμό τους, που άφηνε την Δράμα εκτός. Μας στείλανε μάλιστα και μήνυμα πως δεν μας θέλουν πια για συνομιλητές τους" ανέφερε ο Πρόεδρος των ξενοδόχων της Δράμας για την διοίκηση της περιφέρειας ΑΜΘ.

Ακούστε παρακάτω  το τμήμα της συνέντευξης του Άγγελου Καλλία στην πρωινή εκπομπή του ALPHA NEWS 95,5, σχετικό με την περιφέρεια ΑΜΘ

ALPHA NEWS 95,5

Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου