Ο Βασιλειάδης Τάσος στον ALPHA NEWS 95,5: Κατώτερος των περιστάσεων ο κ. Μαμσάκος«Κατώτερο των περιστάσεων» χαρακτήρισε τον δήμαρχο Δράμας Χριστόδουλο Μαμσάκο, ο μέχρι πρότινος δημοτικός σύμβουλος της δημοτικής αρχής Τάσος Βασιλειάδης σε συνέντευξη του στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ALPHA NEWS 95,5.

Ο κ. Βασιλειάδης ως γνωστόν κατέθεσε στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Δράμας δήλωση ανεξαρτητοποίησης από την παράταξη.
Στην συνέντευξη του, αφού επανέλαβε ότι οι ερασιτεχνικές επιλογές του δημάρχου και της δημοτικής αρχής έφεραν την Δράμα χρόνια πίσω, ισχυρίστηκε ότι ο ίδιος προσπάθησε πολλές φορές να ενημερώσει τον κ. Μαμσάκο για την αρνητική πορεία της δημοτικής αρχής αλλά ο δήμαρχος δυστυχώς δεν τον άκουσε.
«Ο κ. Μαμσάκος έχει θέμα επικοινωνίας» ανέφερε ο πρώην αντιδήμαρχος και εξέφρασε την πεποίθηση ότι σημαντικό ρόλο στην αρνητική εξέλιξη της πορείας της δημοτικής αρχής παίζει το στενό περιβάλλον του Δημάρχου Δράμας.

Απαντώντας στην ερώτηση, αν η κίνηση της ανεξαρτητοποίησης του είναι απόρροια της αντίδρασης του επειδή ο κ. Μαμσάκος δεν τον όρισε εκ νέου αντιδήμαρχο, ο κ. Βασιλειάδης ήταν απόλυτος λέγοντας ότι αν ήθελε να το κάνει αυτό θα το έκανε πολύ πριν και πως επέλεξε να προβεί σε ανεξαρτητοποίηση τώρα, μόνο και μόνο για να μην συνδεθεί η κίνηση του αυτή με το ότι δεν έγινε αντιδήμαρχος.

Ο κ. Βασιλειάδης ανέφερε ότι θα πολιτευτεί εκ νέου στις εκλογές του Μαΐου στον Δήμο Δράμας αλλά όμως απέφυγε να κατονομάσει τον συνδυασμό στον οποίο θα συμμετάσχει ως υποψήφιος σύμβουλος.

Ακούστε παρακάτω την συνέντευξη του Τάσου Βασιλειάδη στον ALPHA NEWS 95,5

ALPHA NEWS 95,5
Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου