Αναφορά Κυριαζίδη στον Υπουργό Υγείας με αφορμή την επιστολή των γιατρών της παθολογικής κλινικής του νοσοκομείου ΔράμαςΜε κύριο θέμα την δυσλειτουργία στο Νοσοκομείο Δράμας και ειδικότερα στην παθολογική του κλινική μετά και την επιστολή των γιατρών της, ο  Βουλευτής Ν.Δ. Δημήτρης Κυριαζίδης κατέθεσε αναφορά στον Υπουργό Υγείας.

Ο Βουλευτής υπέβαλε στον Υπουργό παράλληλα με την αναφορά του, την επιστολή διαμαρτυρίας των υπηρετούντων ειδικών ιατρών της παθολογικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας, χαρακτηρίζοντας την "κραυγή αγωνίας – απελπισίας".


ΑΝΑΦΟΡΑ
Προς τον Υπουργό Υγείας
κ. Ανδρέα ΞΑΝΘΟ

Κύριε Υπουργέ,
Συνημμένως σας υποβάλλω επιστολή των υπηρετούντων ειδικών ιατρών της
Παθολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας. Πρόκειται για μία κραυγή
αγωνίας – απελπισίας, η οποία αναδεικνύει τις δυσλειτουργίες του Γ.Ν. Δράμας σε όλη τους την έκταση και προεχόντως την εγκατάλειψή του από την επίσημη Πολιτεία και το αρμόδιο Υπουργείο.
Δεν είναι δυνατόν το υπηρετούν ιατρικό προσωπικό, το οποίο υπερβάλλει κυριολεκτικά εαυτόν προκειμένου να ανταποκριθεί στις ανάγκες των ασθενών, να φθάνει στα όρια της φυσικής και πνευματικής εξάντλησης συνεπεία της αδυναμίας του Υπουργείου να στελεχώσει το Γ.Ν. με το ελάχιστο αναγκαίο προσωπικό προκειμένου να καταστεί δυνατή η λειτουργία του υπό τις αναγκαίες συνθήκες ομαλότητας και ασφάλειας.
Αναμένω τις ενέργειές σας για την άμεση επίλυση του σοβαρού αυτού προβλήματος.

Ο Βουλευτής Ν.Δ. Ν. Δράμας
Δημήτρης ΚΥΡΙΑΖΙΔΗΣ

Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου