Χρήστος Καραγιαννίδης: Οι Γκοτζαμάνηδες της Δράμας βγήκαν από τα λαγούμιαΟ βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Δράμας Χρήστος Καραγιαννίδης κατήγγειλε μέσα από την ιστοσελίδα του στο fb, ότι στελέχη της Ν.Δ. έχουν κολλήσει στη Δράμα αφίσες με την φωτογραφία του σε μια προσπάθεια τρομοκράτησης και εκφοβισμού  του, σχετικά με την ψηφοφορία για την συμφωνία των Πρεσπών.

"Eίναι βαθειά νυχτωμένοι οι φασίστες νεοδημοκράτες" αναφέρει ο Δραμινός βουλευτής και προσθέτει στην ανάρτηση του "η απάντηση στην ερώτηση των Γκοτζαμάνηδων είναι ότι Ναι θα την ψηφίσω την συμφωνία".

Συγκεκριμένα ο κ. Καραγιαννίδης αναφέρει:

"Από χτες στελέχη της ΝΔ κολλάνε αυτές τις αφίσες στην πόλη μου. Οι Γκοτζαμάνηδες της Δράμας βγήκανε από τα λαγουμια. Πιστεύουν ότι θα με τρομάξουν και μένα και τους συντρόφους και τις συντρόφισσες μου βουλευτές και βουλεύτριες. Είναι βαθειά νυχτωμένοι οι φασίστες νεοδημοκράτες.
Έχω μονο δύο παρατηρήσεις, α)περιμένω κάποιο σχολιασμό από τα υπόλοιπα κόμματα του δημοκρατικού τόξου γι' αυτή τη πρακτική β) έχω και καλύτερες φωτογραφίες για την επόμενη αφίσα.
Και η απάντηση στην ερώτηση των Γκοτζαμάνηδων είναι ΝΑΙ θα την ψηφίσω την συμφωνία".

Πηγή: www.avgi.gr

Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου