Έντονες αντιδράσεις από ΝΟΔΕ και Κυριαζίδη στις αναφορές Καραγιαννίδη περί Δραμινών Γκοτζαμάνηδων
Κυριαζίδης: εκτός από «κοτζαμάνηδες» υπήρξαν και «εφιάλτες»…
ΝΟΔΕ Δράμας: “ΜΩΡΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΣ ΟΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ ΑΠΟΛΕΣΑΙ”

Σε έντονο ύφος απάντησε η τοπική Ν.Δ. Δράμας δια του νομαρχιακού οργάνου της(ΝΟΔΕ) αλλά και του βουλευτή της Δημήτρη Κυριαζίδη, στην ανάρτηση του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Δράμας Χρήστου Καραγιαννίδη περί τοπικών Γκοτζαμάνηδων.

Για προκλητική συμπεριφορά, ψεύδη, συκοφαντίες και πολιτική ανεπάρκεια κατηγορεί τον κ. Καραγιαννίδη η ΝΟΔΕ Δράμας η οποία του ζητά να κατονομάσει, αλλιώς τον χαρακτηρίζει κοινό συκοφάντη και υβριστή.

Για πολιτική αναισχυντία και ξεδιαντροπιά καταγγέλλει τον βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Δράμας, ο συνάδελφος του της Ν.Δ. Δημήτρης Κυριαζίδης.
Κλείνει μάλιστα την ανακοίνωση του στον τύπο τονίζοντας χαρακτηριστικά: Και για να θυμηθούμε την ιστορία, εκτός από «κοτζαμάνηδες» υπήρξαν και «εφιάλτες»…

Η ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Δράμας


“ΜΩΡΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΣ ΟΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ ΑΠΟΛΕΣΑΙ”
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό συνεχίζει τον ολισθηρό δρόμο που ξεκίνησε από καιρό, πότε οδηγώντας στην Αστυνομία συμπολίτες μας που του άσκησαν κριτική και πότε δημοσίους λειτουργούς στις προϊστάμενές τους αρχές για τον ίδιο λόγο και για εκφοβισμό.
Σήμερα με ανάρτηση του στο διαδίκτυο με την γνωστή του πλέον τακτική, όπως και οι παραπάνω ενέργειές του, μας οδηγούν σε άλλες εποχές, που όπως φαίνεται υιοθετεί και πρεσβεύει. Σήμερα και πάλι προκλητικώς και ψευδώς κατηγορεί και υβρίζει συλλήβδην τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας του Νομού.
Βεβαίως ουδείς δίδει σημασία στα λεγόμενα και γραφόμενα του, καθόσον είμαστε μία γειτονιά και γνωριζόμαστε όλοι καλά.
Απλά ο αναφερόμενος και πολιτικά ανεπαρκής και ανασφαλής έχει την υποχρέωση να κατονομάσει, αλλιώς είναι ένας κοινός συκοφάντης και υβριστής. Την  απάντηση θα του τη δώσει η Δραμινή κοινωνία.
    
Ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Δράμας.
Αθανάσιος Ανδρούτσος ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΗΛΩΣΗ του βουλευτή Δράμας Ν.Δ. Δημήτρη Κυριαζίδη


Η πολιτική αναισχυντία έχει και τα όριά της.
Η σημερινή ανάρτηση του “κοινοβουλευτικά” εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ της Δράμας περί «βαθειά νυχτωμένων φασιστών νεοδημοκρατών» δείχνει το μέγεθος της πολιτικής αδιαντροπιάς ορισμένων που στην απελπισία και στην αμηχανία προς την δημόσια κριτική που ασκείται στην μηδέποτε λανθάνουσα «Αριστερά» του ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη της δεν διστάζουν να σπηλώνουν μία ολόκληρη παράταξη με ανοίκειες και παντελώς προσβλητικές εκφράσεις.

Λησμονούν, όμως, ορισμένοι ότι η Δημοκρατία δεν κινδυνεύει από την κριτική και την αντίθετη άποψη.
Κινδυνεύει από αυτούς που αρνούνται την κριτική και συκοφαντούν τον πολιτικό τους αντίπαλο, βάζοντας κατά παντελώς αυθαίρετο τρόπο «ταμπέλες» όπου τους βολεύει. Αναμένω άμεσα τα αρμόδια όργανα του ΣΥΡΙΖΑ να τον ανακαλέσουν στην τάξη.

Τέλος, παρά την προσπάθειά μου σήμερα εντός του κοινοβουλίου κατά τη συνεδρίαση της ολομέλειας να μου δοθεί ο λόγος, για τα όσα συκοφαντικά και υβριστικά ανέφερε από του βήματος της Βουλής ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τη Δράμας, κατά των στελεχών-μελών της Νέας Δημοκρατίας, αυτό δεν κατέστη δυνατό, καθότι ο προεδρεύων κ. Κουράκης Τ., πεισματικά αρνήθηκε αυτό, κλείνοντας το μικρόφωνο.

Και για να θυμηθούμε την ιστορία, εκτός από «κοτζαμάνηδες» υπήρξαν και «εφιάλτες»…


Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου