Μπλούχος Κωνσταντίνος: «Αποφάσισαν στανικά και επέβαλαν στον λαό μια συμφωνία κατάπτυστη»


«Η συμφωνία των Πρεσπών καταργεί την ίδια μας την ιστορία και παραδίδει αμαχητί στους γείτονες πράγματα που δεν θα έπρεπε να μπαίνουν καν, στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης» ανέφερε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη του στον ALPHA NEWS 95,5 ο χειρουργός του νοσοκομείου Δράμας και πρώην υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. Μπλούχος Κωνσταντίνος.

«Αποφάσισαν στανικά και επέβαλαν μια συμφωνία κατάπτυστη. Αν πραγματικά είχαν συναίσθηση της σοβαρότητας του θέματος, έπρεπε να είχαν προκηρύξει άμεσα εκλογές» τόνισε ο κ. Μπλούχος.

Αναφερόμενος στην πρόκληση του πρωθυπουργού προς τον κ. Μητσοτάκη για ντιμπέιτ, αφού συντάχτηκε πλήρως με την στάση του προέδρου της Ν.Δ., σημείωσε ότι αυτό που έπρεπε να κάνει η κυβέρνηση αλλά δεν το έκανε, ήταν να ενημερώσει τον Ελληνικό λαό πριν να λάβει τις τελικές αποφάσεις μέσα από ανοικτές διαδικασίες στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού μας πολιτεύματος.

«Θεωρώ πως μια μεγάλη μερίδα των ανθρώπων που έφεραν και προχώρησαν αυτή τη συμφωνία, είναι απάτριδες και υπηρετούν τον εθνομηδενισμό.
Δεν μπορώ εγώ όπως και η μεγάλη πλειοψηφία του Ελληνικού λαού να συνταχθούμε με τέτοιες απόψεις»

«Το μόνο εναπομείναν φύλο συκής «αριστεροσύνης» αυτής της κυβέρνηση ήταν κάποια διεθνιστικά κατάλοιπα που είχαν, αλλά με την συμφωνία που πάνε να περάσουν διακαώς, ταυτίζονται πλήρως με τις γεωπολιτικές επιδιώξεις του ξένου παράγοντα στην περιοχή».

Ο κ. Μπλούχος επανέλαβε παλαιότερη πρόταση του για τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η τοπική αυτοδιοίκηση στην κατεύθυνση πίεσης της κυβέρνησης για απόσυρση της συμφωνίας των Πρεσπών.

Η συνέντευξη του Μπλούχου Κωνσταντίνου στον ALPHA NEWS 95,5 στο fb:

https://www.facebook.com/alphanews.dramas.73/videos/559930251189240/

Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου