Λευτέρης Καλλινικίδης: Πάμε για τον δήμο Δράμας και όχι για μερικούς συμβούλους"Στόχος μας είναι να κερδίσουμε τον δήμο Δράμας και όχι απλά να βγάλουμε κάποιους συμβούλους στο δημοτικό συμβούλιο" ανέφερε σε συνέντευξη του στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ALPHA NEWS 95,5 ο υποψήφιος δήμαρχος Δράμας Λευτέρης Καλλινικίδης, στέλνοντας μήνυμα σε όσους αμφισβητούν την δυναμική της παράταξης του.

Ξεκαθάρισε δε, ότι υπήρξαν πριν τα Χριστούγεννα συζητήσεις για συνεργασία με την παράταξη του Ηρακλή Χατζηθεοδωρίδη και ενώ όλα ήταν έτοιμα για τις τελικές ανακοινώσεις, η πλευρά Χατζηθεοδωρίδη άλλαξε απόφαση και συνεργάστηκε με τον Ανέστη Τερζή.


 «Ζήτησαν στη συνάντηση να είναι και συγγενικό μου πρόσωπο. Ήταν, οπότε έχω και μάρτυρα. Μου έφεραν και λίστα από υποψήφιους συμβούλους τους. Μάλιστα σε κάποιους από αυτούς τηλεφώνησα» ανέφερε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη του ο κ. Καλλινικίδης και πρόσθεσε πως η συμφωνία αθετήθηκε από την πλευρά Ηρακλή Χατζηθεοδωρίδη και όχι από εκείνον.

Σημείωσε ότι εντός των επόμενων ημερών θα ξεκινήσει και επισήμως η παρουσίαση υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της παράταξης «Δράμα Πρωταγωνίστρια»


Ακούστε παρακάτω ολόκληρη τη συνέντευξη του Λευτέρη Καλλινικίδη στον ALPHA NEWS 95,5ALPHA NEWS 95,5

Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου